:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
"Čim sam kročila u zgradu policije, čula sam dečji plač. Znala sam da je to moj Mihajlo! Pojurila sam da ga uzmem u naručje. Lepota moja, odmah se umirio. Nemam reči kojima bih mogla da opišem koliko mi je srce bilo puno kada sam ga ugledala", kaže za "Alo!" Dijana Veselinović (34), kojoj je policija u sredu oko 15 sati vratila desetomesečnog sina Mihajla, koga je pre dva dana oteo otac Saša Veselinović (34).
Dijanina drama počela je u ponedeljak, kada je u njenu kuću u Medakovićevoj ulici 48 upao njen suprug Saša Veselinović (34), nogom razvalio vrata, oteo joj dete iz naručja, seo sa prijateljem u "mercedes" podgoričkih tablica i nestao.
Policija se dala u potragu za automobilom koji se uputio u pravcu Leskovca, gde se potraga i završila.
"Od uzbuđenja nisam ni pitala gde su ga našli, odmah sam pojurila u dom zdravlja pored stanice da vidim da li mi je dete dobro. Moje zlato je od silnog plača dobilo upalu grla. Živi smo, zdravi i upravo ga hranim, pa ću da ga uspavam, da se malo odmori od svega", uzbuđeno priča Dijana, dok joj Mihajlo tiho plače u krilu.
Na svoje spavanje morao je da pričeka koji sat dok majstori poprave vrata koji je njegov otac razvalio, otevši ga iz majčinog naručja po treći put.
Da ubedi Dijanu da krene sa njim Saša nije uspeo, ali je zato, ne osvrćući se na njene jecaje, ostavio u prašini pobegavši "mercedesom".
"Pozvao me juče ujutru iznerviran što sam sve iznela u novine i pretio mi je da će sledeći put doći da me ubije. Sve sam prijavila policiji i hvala im što su mi ovako brzo vratili dete. Boriću se za starateljstvo nad Mihajlom svim sredstvima", kaže Dijana, koja čeka sledeće ročište njihove brakorazvodne parnice, zakazano za 9. april ove godine.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|