www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Egzorcizam i demoni
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Riznica tajni ~ -> ~ Ezoterija ~
::  
Autor Poruka
doke
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Avg 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 30, 2009 10:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a ovo privremeno, pa to i jeste tako, ako li ga neko pokrene molitvom za to on napusta telo ukoliko mu domacin pokaze negostiprimstvo, prestane sa grehom. I dobro je reci privremeno, zamisli reci stalno. lele. alaj bi se taj napatio Crying or Very sad

doke
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 30, 2009 10:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

alexsa44 je napisao/la sledeće:
Pozdrav svima.
Ovo je vrlo zanimljiva tema, a tiće se nekoga koga poznam.
Zanima me, što se desi osjednutom, mislim kako on na samom kraju završi, ukoliko se ne istjera demon(-i ) iz njega. Da li demoni životni vjek opsjednutoga skraćuju ili produžavaju? Do kada im je potrebno ljudsko tijelo, tj. da li ga zamjenjuju drugim tijelom?
Uopće, kada i kakav je kraj opsjednutoga?

toga kojeg poznajes, uputi kod nekog ko se samo s tim bavi, i zapamti mora biri svesteno lice. mani baba mare, dare vidovite jele i razne duga voditelje.

Emilli
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 46

Datum registracije: 06 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 30, 2009 10:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ok shvaćam.

doke
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 30, 2009 11:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i jos nesto, onaj sto se ne pominje, ucinio je veliku stvar UBEDIO LJUDE DA NE POSTOJI

Emilli
Odomaćeni član
Odomaćeni član

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 30, 2009 12:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

doke je napisao/la sledeće:
i jos nesto, onaj sto se ne pominje, ucinio je veliku stvar UBEDIO LJUDE DA NE POSTOJI

Upravo tako u potpunosti se slažem sa tobom.

alexsa44
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Mar 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 30, 2009 12:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Taj, kojega poznam, ni pod koju cijenu ne bi išao svećeniku. Pljuje po Bogu, Isusu. On ih se ne boji. Sprda se sa crkvom i molitvama.
Zašto mislim da je opsjednut?
Prije četiri godine je bio normalan čovjek. Ima obitelj, ženu i dvoje djece.
Prije četirii godine je obolio i straašno se bojao smrti. Baš smrti. Nije želio umrijeti, dobro, to ne želi nitko i svatko se boji.. Ali kod njega je iznenada došlo do preokreta. gotovo preko noći. Više nije razmišljao o smrti. Čudotvorno je ozdravio od neizlječive bolesti, zaista na čuđenje svih liječnika, svih njihovih vještačenja. Ni njima nije bilo jasno.. Ali, hvala Bogu, svaki bi drugi čovjek rekao. Osim njega.
Počeo je živjeti sebično, samo za sebe. Odbacio je djecu. Htio je pobiti (vjerovatno još to želi) djecu i ženu. Živi za svoje tjelesne potrebe. Samo za sebe. Nema milosti, osjećaja. Ma to je neopisivo što ta obitelj proživljava. Pakao. Rastjerao je sve prijatelje, rodbinu. Hrani se, doslovno se hrani!, mržnjom. Uživa u razdoru, svađi.
Ono što je kod njega najčudnije su njegove oči. Kao mrtve, nekako hladne, neznam.. Ulijevaju neku jezu,strah.
Ako je opsjednućem, tj. prodajemo svoja tijela sotoni, u toku bolesti, a iz straha od smrti, sve zbog toga da ne umre (mislim, pa svi ćemo mi morati jednom umrijeti!),pitam se dokada to stanje vladavine sotone u njegovom tijelu može potrajati. Ako je dao dušu, da li je dobio dugovjećnost, na način da pati tu jadnu ženu i djecu.
Napomenut ću da je žena jako religiozna, i djca. Baš vjeruju u Boga. To ih jedino i drži.
Hoće li ta obitelj ikada biti spašena? I Kako?

Emilli
Odomaćeni član
Odomaćeni član

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 30, 2009 12:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da tu nije u pitanju opsednutost već porodični problemi.

alexsa44
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 30, 2009 1:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da se varaš. Ja to ne mogu opisati, baš. Ali kako onda objašnjavaš to što ima mogućnost čitanja misli. Kada su posvetili svetom vodom krevet u kojemu spava, nije mogao više u njega leći. Bilo mu je stravično loše. Ima toga mnogo, mnogo neobjašnjivog. I sigurna sam da nešto postoji, to i obitelj misli, pa čak i njegova majka.
Nije to normalo. Nije to ni ludilo, išao je psihijatru, njega je izmajmunirao, sam se hvalio kako je pametniji od psihića.
Sotona postoji, ja u to vjerujem, a sluge su mu oni koji čine zlo. Obiteljske problemi? Zar i to nije sotonono djelo? Zašto je sotona toliko moćan, i zašto se za borbu protiv njega moraš teško boriti. Zašto nije obratno?

Emilli
Odomaćeni član
Odomaćeni član

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 30, 2009 2:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada sam rekla obiteljski problemi mislila sam tačnije na neku vrstu uroka koji su bačeni od strane neke ili nekih osoba,na tu obitelj...nikakve veze Sotona nema sa ovim već sam čovek koji sam sebi i drugima pravi probleme a kasnije traži krivce u drugom.
Slažem se tobom da po ovom što si napisao očito nešto nije u redu sa tom osobom i njemu lekar nikako ne može pomoći.

doke
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 30, 2009 2:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pazljivije procitaj gornje tekstovi, posednuta osoba, je osoba koja ne vlada svojim telom. zato se i naziva posednut, prvo nismo mi kopetentni donositi zakljucke dali je ili nije pod uticajem demona. To sto si ti napisao je svakako dobrim delom stanje podednutog, uroci i magije su samo deo toga u deluma. zato ga treba na silu odvesti, citaces gore da su momke i devojke dovodili u lancima i kajisima vezane ali su ih doveli. bitno je poceti s molitvom. i to sto cini on ne cini on, nego onaj demon u njemu,i zato ge netreba osudjivati nego se za njega istinski moliti a pritom ne izigravati popa, odzu ili rabina....bolesnog leci lekar specijalista za to a ostali su samo medicinsko osoblje koje niti ima blagoslob, blagodat a ni iskustvo. dugogodisnje...zato mani cakulanje po forumu sazivaj prijatelje vezite ga i cutke kod nekog ko se time bavi u hramu. sad u subotu je bio jedan takav pa se masa razbezala cim je otac otisao vode da popije, a taj posednutu drekne i poce popa ispovedati i rugati se njegovim grehovima. zati dobro razmisli sta ces reci i pomisliti u blizini takvih osoba, data im jer trenutna moc da budu i vidoviti i tako to. verujem da je frka ali i nije dosta ljudi se ocisti i uspe. a to sto preti... znas sta vele stari pas koji laje ne ujeda, stoga ni on nece, jedino ako nije zaglibio do daske. mozda nosi breme svojih predaka.....

i netreba se bojati, cim imas strah od toga odma na ispovest, ima nesto sto nisi ocistio kod tebe i svest, savest se buni manifestujuci strah, pocece on i pare da mlati kad se sazna da misli cita Rolling Eyes

a sto se tice izlecenja i ono dolazi od demona, to ti je kao one babe sto se bave belom magijom, da da a da bi znale moraju se baviti i crnom, znaci do podne bela a od podne crna , jer treba i sutra kupiti leba i mleka Wink i njihov je zanat od nepomjanika, ni one ne mogu umreti dok to znanje ne predaju nekom od zivih, znacajno usavrseno. eto tako pazljivo procitaj sve upise na ovu temu, nemoj mudrovati nego se obrati svesteniku, i to moras paziti kom, da se taj nebi sprdao sa tom osobom.

[Edit by škorpijica: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

alexsa44
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 02, 2009 12:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala ti odgovoru. Voljela bih da ga jednostavno možemo samo tako odvesti svećeniku. On bi ubio unoga tko bi ga silom pokušao odvesti. Ne znam kako dalje. Tomu kraja nema. Nemate pojma u šta se čovjek prometen. Demon, demon.. Da li može pomoći da se moli za njega, bez njegove prisutnosti..Ima li kakva molitva kojom bi se moglo pomoći u otklanjanju toga zla (namjerno pišem malim slovom da mu umanjim važnost!)?
Blago onome tko se s time nije susreo. To je neopisivo.

Emilli
Odomaćeni član
Odomaćeni član

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 02, 2009 9:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne mislim da nema nikakva molitva koja bi mogla pomoći tom čoveku.Ako ste vi vernici a po postovima vidim da jeste taj čovjek mora ići u crkvu i tamo mu jedino može pomoći adekvatno učen sveštenik koji ima odobrenje crkve da vrši egzorcizam.
U slučaju da ne postoji mogućnost njega odvesti u crkvu nađite svešteno lice koje bi došlo kod vas u kuću.Mada je najbolje da njega nekako odvedete u crkvu.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Riznica tajni ~ -> ~ Ezoterija ~ -> Egzorcizam i demoni Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  sledeća
Strana 17 od 20

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon