www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nudizmom protiv tinejdžerskih trudnoća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 02, 2009 3:23 pm    Naslov poruke: Nudizmom protiv tinejdžerskih trudnoća Na vrh strane Na dno strane

Novi, opušteniji i prirodniji pristup nudizmu mogao bi da bude rešenje za smanjivanje broja trudnoći među tinejdžerkama, tvrdi rukovodstvo Britanske asocijacije naturista (BAN), organizacije koja okuplja više od pet miliona ljubitelja sunčanja i kupanja bez "krpica".

Poklonici ove vrste "golog društvenog okupljanja", koje obuhvata boravak u prirodi, na suncu i u vodi celih porodica i prijatelja, tvrde da "lažni moral koji nudizam smatra egzibicionizmom iako nema prirodnijeg stanja ljudskog tela od golotinje, može samo da poveća već zabrinjavajući broj majki-tinejdžerki".

S tim u vezi, predsednik Britanske naturističke asocijacije Endrju Velč podsetio je u izjavi za londonski list "San" (The Sun) da Velika Britanija ima najveći broj trudnica-tinejdžerki u Evropi i da "zemlje u kojima je nudizam razvijen i gde populacija u golotinji na plažama i u klubovima samo članove ne vide ništa neobično, imaju najmanju stopu trudnoće među devojčicama.

"Svako ko u nudizmu vidi nešto loše i protivu mu se iz lažne moralne čistote treba da stane pred stotine trudnih britanskih devojčica i objasni im kako to da u Danskoj, Holandiji, Nemaćkoj i nekim drugim zemljama, u kojima devojčice i dečaci od malih nogu s roditeljima upražnjavaju nudizam, postoji zanemarljiv broj tinejdžerki-trudnica", izjavio je Velč.

"Vlade, zvaničnici, osobe od autoriteta, javne ličnosti i svi koji nudizam prihvataju u njegovom prirodnom obliku, koji predviđa stroga pravila ponašanja poklonika, treba da prihvate istinu da je ljudsko telo nešto čega se ne treba stideti niti da je golotinja razlog za uznemirenost. U nudizmu nema ničeg erotskog ili izazivačkog", rečeno je u otvorenom pismu BNA britanskoj javnosti.

(FoNet)

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 02, 2009 3:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ne znam ,svako ima pravo na svoje mišljenje,nudizam,pa jeste mi bilo svejedno kada
sam bio momak ili dok nisam imao djecu,mada i tad mi nije bilo jasno kako neko
ko je otac može pred maloljetnom djecom da sjedi nag i da mu onu stvar
gleda dijete...Britanci opet pa ja mislim da je svima više postalo jasno da su oni nastrani po bilo čemu da se pogleda,zato su onako i odvratni...

Drazo.X3M
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 14 Jan 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 03, 2009 3:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U pravu je covjek...
Oni ako su poremeceni,i samo skacu jedni na druge,ne znaci da je u redu da ja go hodam pred roditeljima,sestrama..
Znaci..nidje veze.. :S
Adam i Eva,cim su skontali,da su goli..pokrili su se..sto znaci da nije normalno da covjek hoda go..nismo mi zivotinje..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Nudizmom protiv tinejdžerskih trudnoća Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon