www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Velika država Facebook
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 10, 2009 2:15 pm    Naslov poruke: Velika država Facebook Na vrh strane Na dno strane

Broj korisnika čuvenog društvenog veb sajta Facebook dostigao je 200 miliona, objavljeno je u Vašingtonu.

Facebooku su bile potrebne četiri godine da dostigne brojku od 100 miliona korisnika, avgusta 2008. godine, a samo osam meseci kasnije ta cifra se udvostručila.

Facebook je na taj način postao lider među društvenim Mrežama, daleko ispred Mreža MySpace koji ima 130 miliona članova i Twitter sa 10 miliona članova.

"To je dobar početak", istakao je osnivač Facebooka Mark Cukerberg.

Da se radi o nekoj državi, Facebook bi se našao na petom mestu u svetu po broju "stanovnika". Maksimalna granica broja korisnika Facebooka se trenutno procenjuje na 1,5 milijardi.

Facebook je objavio i da se na njega najmanje jednom dnevno konektuje 100 miliona ljudi među kojima 30 miliona to čini preko "pametnih telefona" (kombinacija mobilnog telefona i džepnog računara).

Dve trećine članova Facebooka ne pohađa fakultet što je u početku bila ciljna sredina, a broj korisnika se najviše povećava među onima starosti od 35 godina pa na više.

Korisnici Facebooka imaju u proseku 120 prijatelja, a svakodnevno se postavi 850 miliona fotografija na toj Mreži gde postoji više od 50.000 aplikacija.

Facebook je povezan i sa 16 humanitarnih organizacija kako bi obezbedio poklone za svoje korisnike.

Ovaj popularni sajt je, da bi obeležio svojih jubilarnih 200 miliona korisnika, otvorio i veb stranicu "Facebook for Good" na kojoj članovi te Mreže mogu da ispričaju kako im je ona pomogla da, između ostalog, uspostave vezu sa nekim starim poznanicima, ili obave neku drugu korisnu komunikaciju.

(Tanjug)

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 10, 2009 2:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obrisao sam profil.... facebook is bullshit Laughing

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 10, 2009 2:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^ a ja mislila da sam jedina koja je obrisala profil na face-u Mr. Green Laughing

milica.saska
**principessa**
<b>**principessa**</b>

Godine: 37

Datum registracije: 11 Okt 2007
Mesto: ~Destination Unknown~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 10, 2009 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jecika_84 je napisao/la sledeće:
^^ a ja mislila da sam jedina koja je obrisala profil na face-u Mr. Green Laughing

Takođe,i ja nisam ljubitelj face-a.Kao krenula sam da pravim profil i onda sam pomislila -Bože svašta šta će mi to,i nisam ga završila Mr. Green .

Zanima me zbog čega sve više i više ljudi briše profile i što ste ih vi izbrisali?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Velika država Facebook Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon