:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
A ono simpatičan momak, vidi se da se trudi da uspije,a svaki trud se mora nagradit
Al Jugic mi je stvarno prejaka pisma, ima neki dobar ritam, i cila je komična, al ipak malo jesu riječi "glupaste" al šta ćete
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Jugic je njegova najgora pesma.
Ritam je dobar a reci uzasne.
Njegov album nije los ali sam ocekivala malo bolje, prvi je po meni bio najbolji...
|
|
|
|
|
 |
BulatCar ::The Dark Knight::

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Što se tiče izgleda: Našalila se majka priroda i otac karikaturista.
Mada skitam kapu pesmama kojima je sam autor...
izdvajam par dobrih: Sjaj za usne, nisam te zaboravio i s' prijateljima na sto...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤

|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614

|
|
... gadno izgleda ... užasno mi se sviđa njegov glas, ali ne i pjesme ...
|
|
|
|
|
 |
konoko Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Jul 2004 Poruke: 12
|
|
Bojan je najpozitivnije bice na planeti
Sve mu je super i muzika i stihovi
edit: link uklonjen
|
|
|
|
|
 |
Red_line Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Apr 2008 Poruke: 6

|
|
Sve su mu pesme ok, ali "Jugić" katastrofa. Mada ima dosta devojaka koje sebe prepoznaju u toj pesmu. Ali sta da se radi, takav je zivot.
PoZZ
|
|
|
|
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
Njegov glas je melem za moje uši... Njegove pjesme il' me rasplaču il' me nasmiju...
Pjesma koja je obilježila najljepše razdoblje mog života je upravo jedna njegova balada - Nemoj da me ostaviš...
Izdvojila bih još i:
S prijateljima na sto, Nisam te zaboravio, Neženja, Ipak se okreće, Maki, A ja cveće doneo, Na distanci, Ode jedna, dođu dve, Ko je taj, Platiće mi, Sjaj za usne, To nije to, Da li da priđem, Još neko vreme, Čuvaj mi je, Bože moj, Boga molim da te sanjam...
Sve osim Nokie, Motorole i Jele su .
A nova pjesma - Sanja u mom playeru je hit ovih dana...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|