:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Policija iz Nebraske uhapsila je ženu pod sumnjom da je u alkoholisanom stanju napravila štetu od 26.000 dolara.
Ograde, bandere, kuća...samo su neke od "žrtava" Dženis Braun - žene vozača iz Nebraske.
Narednik Ed Vots iz policije rekao je da je "sve počelo kada je gospođa pokušala da se isparkira".
"Prvo je udarila u ogradu kada je ubacila u rikverc. Potom je udarila u banderu, pa u garažu dok je pokušala da se okrene, a zatim prevezla preko poljane i udarila u kuću".
Braunova (58) uhapšena je nakon što je pričinila štetu od 26.000 dolara pod sumnjom da je bila u alkoholisanom stanju, ali je nakon plaćene kaucije od 200 dolara puštena iz pritvora.
Suđenje na kojem će se saznati da li je u pitanju bio alkohol ili "jednostavno očajna vožnja" zakazano je za sledeći mesec.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Ehhh stvarno... ponekad se postidim sto sam pripadnica lepseg pola
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
|
cek jel ovo nije ona ista koja je rasparcala pola neke ulice svojim autom a onda su se ambulantna kola u kojima je ona bila sudarila s nekim trecim autom? e, ta je baksuz! tri saobracajke u sat vremena. tugica.
|
|
|
| |
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Žeeeeneeee... takve vas volim
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Carski. Uvijek se sjetim mog instruktora koji je u toj dobi dok sam ja ucila ocelavio, navodno jer je ostario Volim da se sjetim kad bi nas cetiri cure na istom poligonu vozile. Đizs.
Ali me je carski naucio da vozim
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
E zene ,zene nije volan za svakoga ,mislim i na muskarce ,poznajem puno njih koji voze vise od 10 godina i jos voze kao prvi dan na obuci
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|