:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Zehida Pavlović (48) iz Gornjeg Milanovca podnela je tužbu protiv advokata Dragoslava Trojančevića koji ju je pretukao nakon što mu je rekla da je nezadovoljna njegovim radom.
Policijska uprava u Čačku saopštila je da se Pavlovićeva sa povredama javila na Hirurško odelenje bolnice u Gornjem Milanovcu. Prema otpusnoj listi ona je u bolnici provela dva dana.
Trojančević je zastupao sina Zehide Pavlović, nakon čega je dogovoreno da se isplata za advokatske usluge izvrši do 26. maja.
Trojančević je, prema tvrdnjama Pavlovićeve, tražio da isplata bude ranije, uz pretnju da "ako to ne učine (Pavlovići) moraju u zatvor".
"Kada sam mu rekla da nisam zadovoljna ovakvim radom, jer sam mu jedan deo novca unapred isplatila, on mi je opsovao majku muslimansku i počeo da me tuče pa sam pala i hitna služba me je odvezla u bolnicu", navela je Pavlović.
Advokat Trojančević je odbio komentariše događaj.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Em pljackaju klijente ,em ih tuku j... te drzavo sa takvim predstavnicima pravde i zakona
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|