www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dečak pao sa Petrovaradinske tvrđave
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 23, 2009 9:17 pm    Naslov poruke: Dečak pao sa Petrovaradinske tvrđave Na vrh strane Na dno strane

Osmogodišnji dečak je danas pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave, gde se održava manifestacija Bejbi Egzit i zadobio povrede.

Portparolka novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Ljiljana Krivić rekla je agenciji Beta da povrede nisu opasne kao što je prvobitno izgledalo, ali je dete upućeno na dečiju hirurgiju kako bi se napravili rendgenski snimci povreda.

"Tek posle toga znaćemo koje su vrste povreda u pitanju, ali ono što je najvažnije, detetov život nije ugrožen", rekla Ljiljana Živić.

Kako je preneo RTS, organizatori manifestacije tvrde, da su uz pomoć donatora ogradili samo deo prostora predviđen za održavanje priredbi i da su apelovali na roditelje da na manifestaciji budu uz svoju decu.

Organizator Bejbi Egzita Đorđe Mojić rekao je agenciji Beta da je dete palo sa bedema "van programskog dela manifestacije".

Prema njegovim rečima, dete je u tom momentu bilo sa majkom i trčalo je za zmajem i palo preko bedema.

On je izrazio žaljenje zbog incidentau i naveo da su organizatori angažovali i privatno obezbeđenje i volontere.

Manifestaciju Bejbi Egzit danas je posetilo više hiljada dece sa roditeljima a na Petrovaradinskoj tvrđavi i oko nje vladala je velika gužva.

(agencije/MONDO)

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 24, 2009 5:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Baby EXIT": Pad bez kobnih posledica

Osmogodišnji dečak, koji je u subotu pao s bedema na Petrovaradinskoj tvrđavi za vreme manifestacije "Baby EXIT", nije teže povređen i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, potvrdio je načelnik Klinike za dečju hirurgiju Institutta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine dr Radoica Jokić.

Dečak J. V. iz Novog Sada juče je, jureći za zmajem, pao oko 17 sati sa visine od desetak metara na prostoru van programa "Baby EXIT-a", a njegova majka, koja ga je pratila, nije uspela da ga stigne.

Organizator pomenute smotre Đorđe Mojić je izjavio za Radio 021 da će danas, drugog dana "Baby EXIT-a", biti pojačane mere bezbednosti, u koje će, pored radnika firme "Gvozden" i volontera, biti uključena i policija.

Mojić je, međutim, apelovao na roditelje da bolje paze decu, pošto je Petrovaradinska tvrđava kao takva puna opasnosti, pogotovo onaj deo koji je van ograđenog dela dvodnevnog programa.

(Tanjug/arhivska fotografija Babyexit.org)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 24, 2009 11:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaston se onda tamo bilo sta i organizuje kada se takve stvari stalno desavaju

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 42

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 24, 2009 11:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

strasno..... ne podrzavam ni Exit za one matore konje a ne baby exit..... sta jos nece da izmisle ne bi li se ocesali za neku lovu.... a zamisli tek roditelje koji svoju decu vode na takve manifestacije...... umesto u pozoriste.... igru po pesku.... sami ih regrutuju za Exit "nacin zivota".... mozda se ne slazete sa mnom, ali ja tako mislim.... Sad

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 25, 2009 12:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Kako je preneo RTS, organizatori manifestacije tvrde, da su uz pomoć donatora ogradili samo deo prostora predviđen za održavanje priredbi i da su apelovali na roditelje da na manifestaciji budu uz svoju decu.

Organizator Bejbi Egzita Đorđe Mojić rekao je agenciji Beta da je dete palo sa bedema "van programskog dela manifestacije".

Prema njegovim rečima, dete je u tom momentu bilo sa majkom i trčalo je za zmajem i palo preko bedema."
Ovo je apsolutno isto kao da je dete, trceci za zmajem izletelo na ulicu. A majka samo gledala i "nije mogla nishta".
Kao mali sam xxxxx puta bio na tvrdjavi i ne secam se da sam i jednom pao s' bedema...

p.s.
Exit "nacin zivota"?
Ja sam iz NSa, bio vishe puta tam' i ne znam shta je to, da l' bi bio ljubazan da malo to pojasnish? Shocked

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Dečak pao sa Petrovaradinske tvrđave Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon