:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Ma Željko je jednostavno mmmmmmmmmmmmmm
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
kljuc Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 63
Datum registracije: 07 Okt 2004 Poruke: 47

|
|
Pjesme su mu dobre ali vec duze vremena (poslje lane moje) nema veceg hita. Mislim da je vecina od njih na estradi isto arogantna kao i on.
Cheers
|
|
|
|
|
 |
pera3 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 09 Jun 2007 Poruke: 1303 Mesto: Bg.Sindikat

|
|
Zeljko je kralj....
|
_________________ Od sranja se ne bezi i sve sto imas resi ako ne mozes sam, ako nije tvoj dan s nekim se povezi...... always with you...BS |
|
|
|
 |
srpkinjica ~*+_pevačica_+*~

|
Datum registracije: 10 Dec 2007 Poruke: 1391

|
|
Ja baš volim Željka... Ima lepe pesme i sav je.....mmmmmmmmm, njam,njam... da ga pojedeš (ko onaj eurocrem što ga reklamira) ... A najbolja pesma mu je "Devojka" i "Zaboravljaš"...
|
|
|
|
|
 |
erdega79 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Dec 2007 Poruke: 8

|
|
Zeljko je jednostavno vrh covek i muzicar i stavio bih ga na vrh estrade mozda samo iza Vlade Georgieva , pogledajte sta je on radio jos kao klinac pa ce vam biti jasno . U svakom slucaju jedan od retkih sa estrade sa internacionalnim pedigreeom i pregrst hitova i sto je najvaznije izgradio je svoj samostalni stil.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Željko će se i 2008. oprobati na Beoviziji kao kompozitor peme Jelene Tomašević... Nadam se da će ovoga puta Jelena nadoknaditi ona što je izgubila sa Jutrom i predstavljati nas na Eurosong-u
|
|
|
|
|
 |
Flower1985 Prijatelj foruma

|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Sep 2007 Poruke: 4862

|
|
Obozavam Joksimovica!
|
_________________ ...мяу! |
|
|
|
 |
milica.saska **principessa**

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~

|
|
Joksimovic je najbolji pevac sa nasih prostora,talentovan je i kao kompozitor, zaista sve pohvale!!Jedan od mojih omiljenih pevaca!!!
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
 |
dika88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Nov 2007 Poruke: 34

|
|
Zeljko je nas najveci umetnik kad je muzika u pitanju.Njegov poslednji album je fenomenalan,tako nesto se kod nas nije dugo pojavilo.Pesme su prepune emotivnog naboja i bude i najskrivenije osecanje u vama..Najezim se kad cujem pesmu Lud i ponosan..Ma obozavam ga!
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
dika88 je napisao/la sledeće: | Zeljko je nas najveci umetnik kad je muzika u pitanju.Njegov poslednji album je fenomenalan,tako nesto se kod nas nije dugo pojavilo.Pesme su prepune emotivnog naboja i bude i najskrivenije osecanje u vama..Najezim se kad cujem pesmu Lud i ponosan..Ma obozavam ga! |
U potpunosti se slažem!
|
|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Ja se samo pitam kada ce izaci njegov nov album, poslednji je bio odlican.
|
|
|
|
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
Nekako mi ide na živce u zadnje vrijeme... Puno više mi se sviđaju njegove pjesme prije nastupa na Eurosongu... Što je stariji, sve je dosadniji...
|
|
|
|
|
 |
|