:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Poznata beogradska novinarka Olja Bećković oglasila se pisanom izjavom na napade dnevnog lista "Kurir" i uzela je u zaštitu svog sina koga je taj list nazvao "narko-dilerom".
"Da je moje dete narko-diler je notorna ljudožderska laž. Istina je da je moj sin sa još nekoliko dečaka u dvorištu pored škole pušio marihuanu. Posle prijave stanara dečaci su privedeni u policijsku stanicu Stari grad. Dežurni inspektori su saslušali dečake, sačinjen je zapisnik u kome postoje svi iskazi, kao i količina zaplenjene marihuane. Sve što je upisano u zvanični dokument bilo bi dovoljno da se uzbuni zdrav razum, ali ne i 'Kurir'. Njima je trebalo mnogo više", navela je Olja Bećković u pisanoj izjavi.
Novinarka i voditeljka popularne emisije "Utisak nedelje", istakla je da "Kurir" vodi besomučnu hajku protiv nje, "utiskujući najstrašniji žig našeg vremena na čelo njenog sina proglašavajući ga narko-dilerom".
U pisanoj izjavi, koja je naslovljena "Moj sin Luka Višnjić", Olja Bećković je navela da je dnevni list objavio "spisak laži", pozivajući se na izvore iz te policijske stanice.
"Nemam tu pamet da razumem zašto su ljudi iz MUP-a Stari grad poštedeli javnost istine skrivajući zapisnik, koji demantuje sve objavljene navode. Zato moram da govorim ja. Moj sin nikome nije učinio nikakvo zlo. Sve što je uradio, uradio je sebi. Ostalo su uradili njemu. Boreći se protiv narkomanije, 'Kurir' je jedno dete prikucao na stub srama proglašavajući ga narkobosom. Sada mogu da odahnu pravi narko-dileri čije su žrtve moj sin i mnoga deca u školskim dvorištima", navela je novinarka.
Direktor gimnazije "Ruđer Bošković" je, vođen napisima u "Kuriru", pozvao Olju Bećković i saopštio joj da njeno dete treba da bude ispisano iz škole "zbog zaštite ugleda" te obrazovne ustanove.
"Mogu da odahnu i svi roditelji dece koja idu u gimnaziju 'Ruđer Bošković'. Biće pošteđeni da njihova deca imaju posla sa tim zločincem. Verujući više 'Kuriru', nego zdravom razumu, u svojoj pedagoškoj misiji, rukovodstvo škole se osetilo obaveznije prema decoubicama, nego prema deci. Istog jutra kada je taj ugledni list otkrio narko-dilera, direktor te škole me je obavestio da zbog zaštite ugleda škole treba da poništimo ugovor", navela je Olja Bećković.
"Ispisali su ga, sedam dana pošto su ga upisali. Da li se to kaže: otpisali su ga? Moj sin Luka Višnjić (15) i ja se nadamo da se tako ne kaže".
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Konacno i njoj neko da doskoci....samo napred Kurir
|
|
 |
durlanac .::=Vitez Ljubavi=::.

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Nov 2006 Poruke: 3150 Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

|
|
samo mnogo je ruzna je** ga...
|
|
 |
goransm46 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 51
Datum registracije: 19 Jun 2009 Poruke: 1

|
|
kakva majka takav sin! dete malo duvalo sa 15 jos je rano da valja nesto jace ali ima prolaz kad poraste! a i sta ce u skoli tamo ga nista pametno nece nauciti..... osim ako je talentovan za hemiju
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|