:: |
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Peshcane ili kamenite plaze? Shta vishe volite?
(Davnih dana sam naucio da ne verujem brojkama koje se u Srbiji lansiraju u medije, no.. veceras cu ipak napraviti izuzetak.. )Pre sad' vec par sati ulazi meni u sobu baba, da bi me smarala da pocnem da ucim i sl. , al' pre nego shto je preshla na to pocne da mi prica o necemu shto me apsolutno ni ni ni malo ne interesuje - Zvezdama granda. ( ).
Vishe ne znam ni shta je pominjala, neke face iz Subotice, Novog Pazara.. likove koji nikada nisu culi za mnoga zvucnija svetska imena, ne znaju gde se nalaze ni vece zemlje, a kamoli one manje... Elem, kako je prvi imao (ako sam dobro zapamtio) 160.000 vishe glasova od drugoplasiranog.. Sve su to moje ushi registrovale, al' nishta nije zapravo dopiralo do mozga dok nisam cuo tu cifru.. Onako zacudjeno izgovorio sam: "Koliko?" misleci da sam pogreshno cuo ali... "Prvi 400.000 hiljada, drugi 240.000... "
Ako je neshto Srbima teshko izvuci iz dzepova - to su pare. Sad'.. ako ih je bilo 7oro, ako idemo nekom progresijom ukupno ima sigurno bar 1.000.000 glasova... bar! Ne znam koliko se naplacivala jedna poruka, koja je nosila taj jedan glas ali... ne verujem da je bila ispod 50 dinara, opet po nashim "kriterijumima".. Elem, kad' se sve sabere i oduzme to mu dodje (opet) bar preko 500.000 evra, za jedno vece.. samo glasovi preko sms poruka, ne racunajuci pare od sponzora i td...
E sad'.. zanima me isto tako da li je iko od tih, koji su glasali, i kojima je teshko da izdvoje pare iz dzepa poslao ikada sms za dobrotvorne svrhe, gde nema nagrada i sl.. ? Il' je to pak previshe za uzan budzet?
Al' ovo je lakshe za varenje, lakshe navesti soma da zagrize ako je na udici crv nego hleb...
Mase vishe vole pesak. Za razliku od kamenja prilagodjava se vama, ne vi njemu. Kad' se gleda iz daleka izgleda kao da je jedna celina, nasuprot kamenja koje "stoji svako za sebe".. Izgleda kao da ga ima manje, a u stvari, kad' se pogleda iz bliza - sasvim je drugacije. Takodje, udarac kamena vishe boli... al' zapravo, ma koliko cudno zvucalo - pesak je tvrdji. Izdrzljiviji.. Nije potrebna nikakva snaga, napor, pamet... Baci kamen u pesak i samo se ce izgubiti, prekrice ga hiljade malih, sitnih, beznacajnih zrna, njegovo postojanje nece se ni primetiti... Ne dozvolite sebi da se izgubite... Radije zuljajte druge, stalno pokazujuci da ste tu i da se borite za sebe... U vama ce uzivati oni koji to znaju da cene... pa vi sami odlucite po cemu je lepshe da vas pamte.
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Lepo rečeno, zeko slažem se, pogotovo oko dvostrukih aršina vezanih za poruke. Nažalost...
Bolje je biti kamen, svoj, pa kakav je da je, nego zrno peska u sred Sahare.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
Yoca` Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 45 Mesto: Tu sam pored tebe...

|
|
Svaka cast za ovo sto si napisao, ja zivotu nisam poslao JEDAN sms tamo na zvezde granda, a niti to razmisljam
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|