:: |
Autor |
Poruka |
vladeling Prijatelj foruma

|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac

|
|
Evo me posle duzeg vremena u ovoj temi
Trebaju mi 4 pesme od Zorana Kalezica, ali posto je zaista tesko naci ih, ja cu ostaviti nazive sve 4 pesme, a da bih postovao pravila, vi ako nadjete bilo koju (jednu pesmu u skladu sa pravilnikom ) postavite je
Dani s tobom provedeni
Breza
Zbogom voljena
Gde si gde si sto te nema
Znaci bilo koja(jedna) pesma od ove 4 bi mi znacila.
Hvala unapred
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
 |
|
|
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Zao mi je vladeling al' ja nisam nijednu od tih pjesma uspio naci...
Mozda kolega bude uspjesniji pa nadje neku, ako i on ne uspije onda nam preostaje samo da neki clan posalje ako ima....
|
|
 |
vladeling Prijatelj foruma

|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac

|
|
Treba mi pesma, k'o za lek
Zoran Kalezic - Zbog djevojke Crnogorke
Tako da ako imate, znate sta treba...
Hvala unapred
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
 |
|
|
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Sve sto sam ja nasao jeste jedan fajl u mid formatu.....zao mi je
Pokusat cu da pronadjem pjesmu...
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
vladeling je napisao/la sledeće: | Treba mi pesma, k'o za lek
Zoran Kalezic - Zbog djevojke Crnogorke
Tako da ako imate, znate sta treba...
Hvala unapred |
E, pa vreme je da se i ova tema malo osvezi, dugo niko nije zalazio ovde. Iako je vrlo moguce da si do trazene pesme vec dosao, mi to ne znamo te cemo stoga ovu relativno retku pesmu postaviti na sajt, za tebe i ostale clanove. Ako jos nisi pronasao neku od pesama koje si trazio ili imas neke nove zelje, ova tema je naravno i dalje otvorena.
Izvoli Zoran Kalezic - "Zbog djevojke Crnogorke"!
Pozdrav, vladeling!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|