www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Farbanje kose!
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 21, 22, 23  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
Mrs Bella
jagode sa šlagom.
jagode sa šlagom.

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Djevojacki san :*

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 07, 2009 1:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se pomalo farbam,, prirodna kosa mi je tamno plava, ja se ofarbam malo svjetlije tako da mi se ni ne primjeti mnogo kada izraste Mr. Green
Farba mi doda malo ekstra sjaja u kosu,, i to mi bas dobro dodje Wink

Nemus021
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Nov 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 17, 2009 3:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja savetujem svim curama da se ofarbaju u plavo Laughing

Marina87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Jun 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 23, 2009 12:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja isto Very Happy

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 27, 2009 11:34 am    Naslov poruke: Re: Farbanje kose! Na vrh strane Na dno strane

SrebrnaTresnjica011 je napisao/la sledeće:
Koliko se cesto farbate?I koje su to najcesce boje kojim se farbate?

Prvi put sam ofarbala kosu dok sam trazila (sadasnji posao) za dve nijanse tamniju boju nego moja prirodna i neprimetnim pramenovima jos za nijansu tamnijim od boje farbe. Za farbanje posetim frizera jednom mesecno Wink

Bincy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 29 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 26, 2009 2:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prvi put sam se farbala sa 20 godina, sta ja znam farbam se na smede a prirodna mi je svjetlo smeda boja na blondi vuče, ne farbam se bas cesto jednom na dva mjes znam da steti kosi i ne bi voljela da mi kosa izgubi onaj svoj sjaj.

Maya_Lo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 05 Feb 2008
Mesto: Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 05, 2009 3:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam se doskora redovno farbala u plavo i sad pokusavam da e vratim u boju slicnu mojoj prirodnoj......

Maya_Lo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 05 Feb 2008
Mesto: Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 09, 2009 4:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

2 godine sam se farbala u plavo dok mi nije dosadilo i dok nisam mogla vise da trpim kako mi propada kosa,pa sad se vracam u svoje prirodno smedja....pocela sam da koristim L'Oréal Casting Crème Gloss i prezadovoljna sam

cherry-girl
¤¤Vatra i Led¤¤
<b>¤¤Vatra i Led¤¤</b>

Datum registracije: 21 Maj 2009

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 09, 2009 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam se nikad farbala i nisam se pokajala.
Imati dugu kosu i farbati nije lako.

Ne svidja mi kad neko stavlja svasta na kosu,sareno sve-nidje veze,iako moze izgledati i vise boja na kosi dobro ali treba znati Wink .
Jos isto kad se neko ofarba u crno a ima bijeeeel ten Shocked,ali uvijek ima izuzetaka gdje izgleda cak i dobro Mr. Green .

smiljana.b
>Edem<
>Edem<

Godine: 37

Datum registracije: 03 Avg 2009

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 10, 2009 4:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam dugu kosu i farbam je u svjetliju nego sto je moja Laughing Laughing Laughing i bas mi fino stoji Very Happy

draganafan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 26 Avg 2009

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 11, 2009 11:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imala sam prirodno tamno smeđu boju kose,ali se sad farbam,i to u crno Laughing Laughing Laughing

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 03, 2009 11:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kosa mi je braon, i prilicno je duga, zdrava..
Nikad se nisam farbala, i nemam nameru to da radim.. da bih upropastila kosu Wink

nova topola
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 09, 2009 2:54 pm    Naslov poruke: Cure pomoziteee...... Na vrh strane Na dno strane

Ovako zovem se Mirjana i zelim da se ofarbam u jako svetlo plavu boju. . . . Jako mi se svidja garnier nutrisse 111 ehtra light ash blonde
pa me zanima ako je iko koristio da mi kaze kakva je da se ne bih zeznula slucajno. . . Smile i ako imate nnekek slike otprilike kako izgleda. . . . Pomozite. . . . Jako sam zahvalna unapred. . . . . . . . Very Happy

Edit by ~SonicLady~: premešteno iz "Pitanja i problemi" i spojeno sa odgovarajućom temom

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Farbanje kose! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 21, 22, 23  sledeća
Strana 22 od 23

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon