:: |
Autor |
Poruka |
Mrs Bella jagode sa šlagom.

|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*

|
|
Ja se pomalo farbam,, prirodna kosa mi je tamno plava, ja se ofarbam malo svjetlije tako da mi se ni ne primjeti mnogo kada izraste
Farba mi doda malo ekstra sjaja u kosu,, i to mi bas dobro dodje
|
|
|
|
|
 |
Nemus021 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Nov 2008 Poruke: 29

|
|
Ja savetujem svim curama da se ofarbaju u plavo
|
|
|
|
|
 |
Marina87 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Jun 2007 Poruke: 7

|
|
I ja isto
|
_________________ Noćas ne mogu da zaspim, pred oči dolaziš mi... i samo lepog se sećam, ružno sve zaboravim... |
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
SrebrnaTresnjica011 je napisao/la sledeće: | Koliko se cesto farbate?I koje su to najcesce boje kojim se farbate?
|
Prvi put sam ofarbala kosu dok sam trazila (sadasnji posao) za dve nijanse tamniju boju nego moja prirodna i neprimetnim pramenovima jos za nijansu tamnijim od boje farbe. Za farbanje posetim frizera jednom mesecno
|
|
 |
Bincy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Jun 2006 Poruke: 125

|
|
prvi put sam se farbala sa 20 godina, sta ja znam farbam se na smede a prirodna mi je svjetlo smeda boja na blondi vuče, ne farbam se bas cesto jednom na dva mjes znam da steti kosi i ne bi voljela da mi kosa izgubi onaj svoj sjaj.
|
|
|
|
|
 |
Maya_Lo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Feb 2008 Poruke: 77 Mesto: Loznica

|
|
ja sam se doskora redovno farbala u plavo i sad pokusavam da e vratim u boju slicnu mojoj prirodnoj......
|
|
|
|
|
 |
Maya_Lo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Feb 2008 Poruke: 77 Mesto: Loznica

|
|
2 godine sam se farbala u plavo dok mi nije dosadilo i dok nisam mogla vise da trpim kako mi propada kosa,pa sad se vracam u svoje prirodno smedja....pocela sam da koristim L'Oréal Casting Crème Gloss i prezadovoljna sam
|
|
|
|
|
 |
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤

|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250

|
|
Nisam se nikad farbala i nisam se pokajala.
Imati dugu kosu i farbati nije lako.
Ne svidja mi kad neko stavlja svasta na kosu,sareno sve-nidje veze,iako moze izgledati i vise boja na kosi dobro ali treba znati .
Jos isto kad se neko ofarba u crno a ima bijeeeel ten ,ali uvijek ima izuzetaka gdje izgleda cak i dobro .
|
|
|
|
|
 |
smiljana.b >Edem<

|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794

|
|
Imam dugu kosu i farbam je u svjetliju nego sto je moja i bas mi fino stoji
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
|
|
 |
draganafan Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Avg 2009 Poruke: 392

|
|
Imala sam prirodno tamno smeđu boju kose,ali se sad farbam,i to u crno
|
_________________ Još te volim još nisam ničija,još je u meni ljubav ko eksplozija... |
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
Kosa mi je braon, i prilicno je duga, zdrava..
Nikad se nisam farbala, i nemam nameru to da radim.. da bih upropastila kosu
|
|
|
|
 |
nova topola Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Jul 2008 Poruke: 1

|
|
Ovako zovem se Mirjana i zelim da se ofarbam u jako svetlo plavu boju. . . . Jako mi se svidja garnier nutrisse 111 ehtra light ash blonde
pa me zanima ako je iko koristio da mi kaze kakva je da se ne bih zeznula slucajno. . . i ako imate nnekek slike otprilike kako izgleda. . . . Pomozite. . . . Jako sam zahvalna unapred. . . . . . . .
Edit by ~SonicLady~: premešteno iz "Pitanja i problemi" i spojeno sa odgovarajućom temom
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|