:: |
Autor |
Poruka |
mixaelll15 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 27 Jun 2006 Poruke: 3

|
|
Znamo da je nasa draga Donna Ares 15.08 imala spektakularni koncert u Bihacu povodom desete godisnjice na estradi, i upravo o tome je govorila za svoj Sluzbeni Fan site!
edit: link uklonjen
|
_________________ ja sam ja! |
|
|
|
 |
vendulja Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 237

|
|
Donna je super pjevacica. Svidjaju mi se njene pjesme, ima dobre duete sa kolegama.
|
|
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Aritmija je odlična pisma. i mogu reć jedna od boljh koje san čula u zadnje vrime.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Pesma "Aritmija" je ok ali i smesna mi nekako...
|
|
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Svidja mi se što je, Donna Ares,i tekstopisac i kompozitor većine svojih pesama... Svidjaju mi se njene pesme... uvek imaju dobar ritam...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
Meni se takodjer svidja ritam njenih pisama, riječi, ona se možda malo manje ističe od drugih ali to ne umanjuje njenu veličinu, možda ima malo manje pisama ali je zato puno hitovo, pogotovo ova zadnja Aritmija, stvar je jednostavno predobra
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
idi, idi, moja vilo
neverovatna pesma
hvala joj za istu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Zadnje single pesme sto je izdala su mi bas bezveze
|
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Pesma ''Noćas mi srce pati'' koju je prepevala je zaista slušljiva zbog ritma, muzike... A i nove njene pesme mi se sviđaju, mada hit nad hitovima je ''Ubila me tvoja nevjera''
|
|
|
|
|
 |
manuella Upućeni član

|
Datum registracije: 11 Nov 2008 Poruke: 354

|
|
pesmica je super kao i mnoge druge njene
|
_________________ po mome srcu hodaj stope ti ljubim...jer to je moje mesto a tvoja odaja..... |
|
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Ma Donna propada ...
Katastrofalan joj je album, glas, ona i sve vezano za nju.
|
|
|
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky

|
|
vendulja je napisao/la sledeće: | Donna je super pjevacica. Svidjaju mi se njene pjesme, ima dobre duete sa kolegama. |
Kad je vidim nekad na tv-u odma mi nije dobro
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|