www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zubar
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
simonidapuhala
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Nov 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 13, 2008 9:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam ljubitelj zubara nikad bila ali sam sama sebe primorala da odlazim na redovne kontrole...jeste da imas osjecaj kad busilicom busi kao da ti po mozgu kljuca ali dobro je, sve je to za ljude zar ne?

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 17, 2009 4:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na zubare sam navikla.
Već 4 godine nosim fiksnu protezu.
A vadjenje....uh.
Treba do juna da izvadim 4 umnjaka.
Za par dana prvi.
Naravno, svaki prokleti put se bojim pa čak i kad idem na redovnu kontrolu ili poliranje.

nemanja446
unique and unrepeatable
unique and unrepeatable

Godine: 33

Datum registracije: 19 Apr 2009
Mesto: Trebinje, Republika Srpska

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 02, 2009 11:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Niko ne voli, ali što se mora, mora se.

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 22, 2009 7:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mrzmi odlaske zubaru .. Rolling Eyes Rolling Eyes Nisam bila 2 godine,ubiće me zubar,idem na leto Crying or Very sad

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 12, 2009 3:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Redovno idem zubaru, ne sto ga volim posetiti ali kad se mora, mora se.

°_Daniel_°
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 01 Maj 2009
Mesto: München

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 05, 2009 10:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam nikakav strah od zubara, idem redovno svakih 6 mjeseci iako se ne sjecam kad mi je zub bio pokvaren, svaki put mi samo ispolira zube i malo vice na mene sto i dolazim kad mu samo vrijeme uzmem... Mr. Green Mr. Green

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 05, 2009 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^ Kod mene sve suprotno. Laughing Laughing Laughing
Bojim se zubara k'o samog vraga! Neutral Laughing Laughing
Kad uđem u ordinaciju i osjetim onaj miris... Zavrti mi se... A kad ugledam... Mala 'čudovišta' kojima mi buši po zubima i mozgu, počnem se tresti kao šiba. Neutral Laughing Laughing Promijenila sam milion zubara, išla sam i kod privatnika, ali svugdje mi je bilo jednako... Neopisiv strah i zubari koji baš i nemaju živaca. Evil or Very Mad

I da... Uskoro moram posjetiti zubara... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Mr. Green

TOSXKE
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 06 Jul 2009
Mesto: Qci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 06, 2009 1:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dajte ljudi, sta ima tu da se mrzi i/ili boji... I ja sam imao 2 puta zermektomniju (hirusko odstranjanje 8. zbog rasta u pogresnom smeru zbog cega dolazi do teskobe, i zbog manjka prostora, pa se odstranjuje dok zub nije razvijen do 2/3) koje traju po 2 h, i 2 nedelja otoci i drogiranje brufenima zbog bolowa... pa nemam problema da odem kod stomatologa (s obzirom na to da imam ordinaciju u qci i da mi je cale specijalista... i da ja idem u zubotehnicq skolu... pa sam ceo ziwot skoro poswecen stomatologiji...) jer imam swe zdrawe zube pa idem na fluorizaciju i skidanje kamenca swakix 2 meseca...

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 07, 2009 1:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

TOSXKE je napisao/la sledeće:
Dajte ljudi, sta ima tu da se mrzi i/ili boji... I ja sam imao 2 puta zermektomniju (hirusko odstranjanje 8. zbog rasta u pogresnom smeru zbog cega dolazi do teskobe, i zbog manjka prostora, pa se odstranjuje dok zub nije razvijen do 2/3) koje traju po 2 h, i 2 nedelja otoci i drogiranje brufenima zbog bolowa... pa nemam problema da odem kod stomatologa (s obzirom na to da imam ordinaciju u qci i da mi je cale specijalista... i da ja idem u zubotehnicq skolu... pa sam ceo ziwot skoro poswecen stomatologiji...) jer imam swe zdrawe zube pa idem na fluorizaciju i skidanje kamenca swakix 2 meseca...

Pa lako je tebi kad ti je tata zubar Laughing Laughing Ni mene ne bi bio strah da mi tata zubar,ili možda bi? Mr. Green Rolling Eyes

Sve u svemu,mrzim onaj miris kad uđem,odmah mi dođe da povratim Exclamation I kad vidim taj alat .. Jooj Rolling Eyes Confused

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 07, 2009 2:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^ A jos kad vidim ono cudo od inekcije Shocked Laughing Laughing to me dovrsi Mr. Green Mr. Green ali sta god se mora nije tesko Wink voleli mi to ili ne Rolling Eyes

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 07, 2009 8:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno nije da se bojim zubara, ali jednostavno mi se neda da idem kod njega pa onda sam vadim zub ako treba nedaj boze, inekciju nisam dobio jos ni jednom valjda necu... to mi jedino ne stima Mr. Green

cherry-girl
¤¤Vatra i Led¤¤
<b>¤¤Vatra i Led¤¤</b>

Datum registracije: 21 Maj 2009

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 24, 2009 11:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Niko ne voli zubare, ali da se bojim nesto pa bas i ne Laughing .
Zub sam vadila davnooooo i to mlijecne, da i jedan trajni mi fali, zubar pametni izvadio mislio da je mlijecni Confused .
To sam prije par godina saznala, kad mi je receno da mi fali, jer se ne primjeti, tako se formirali zubi.

Nosila sam i protezu koja se skidala.

Pamtim, jednom me zabolila tako desna strana da sam mislila da cu poludjeti, svakave bolove sam osjetila, ali taj bol NIKADA.
Nisam znala koji me zub boli, cijela strana me boljela, pola glave
.
Sutradan mislila sam proci ce, pa cu zubaru.
Ali, uhvatio me toliki bol da ja ne znam kako sam se presvukla i docekala da idem. Svojim sam rekla da me voze ljekaru da mi da nesto za bolove, pa cu zubaru Laughing Laughing .
Sjecam se kako sam usla doktorici i rekla joj:"Uzas me boli, daj mi injekciju, bilo sto."
Naravno da nisam nista dobila i da me uputila prvo zubaru.
Jos mi zubarica kaze:"Koji te zub boli ?"Nisam znala Laughing Laughing
Otvorala je vise zuba i popravljenih, ali eto nekako je proslo sve to Laughing .
Kasnije sam se pitala od cega je moglo to?
Onda se sjetila da sam prala kosu i spavala otvorenog prozora Laughing Laughing .
Da nije to Laughing Laughing .

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Zubar Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon