:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
e zaista, samo da ne zuje onako
a sta ce, nisu ni oni krivi
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Jaooo mrzim komarce a imam fobiju od onih letnjih velikih aaaaaa
|
|
|
|
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
Muhe i komarci, najiritantnija stvorenja na Zemlji Komarce ne volim jer su manji - teže ih je ubiti i jer su krvopije Na žalost, nekoliko metara ispred moje kuće, tj. par koraka, je veeeliki kanal (više ih je, kroz cijelu ulicu), mogu slobodno napisati i bara, neću puno pogriješiti, gdje je njihovo leglo. Ljeti, navečer, nemoguće je sjediti vani jer neprestano napadaju. Imala sam problema s njima preko noći kad nisam mogla spavati jer mi nisu dali mira - dok nisam nabavila mrežicu za prozor. Sad spavam u tišini i kao beba te se ne budim s crvenim točkama po tijelu.
|
|
|
|
|
 |
draganafan Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Avg 2009 Poruke: 392

|
|
Jaooo Jacoo,što je tebi veslo heheh kod nas nema komaraca,ali zato kad odem na more,svu me izujedaju.Komarce nimalo ne podnosim.
|
_________________ Još te volim još nisam ničija,još je u meni ljubav ko eksplozija... |
|
|
|
 |
princeza za kajanje Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Nov 2008 Poruke: 1383

|
|
Najdosadnija stvorenja na svijetuuuu!!!!!!!!!!
|
_________________ Ostaj nedostižna, nema i daleka
jer je san o sreći više nego sreća.
Budi bespovratna, kao mladost; neka
tvoja sen i eho budu sve što seća. |
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Zamislite 1og Hot Cherry-ja kojeg jedva podnosite... a zamislite da oko vas leti 10000 Hot Cherry-ja (ja bi se ubio)
Ne volim gi nikako... zbog njih mi se na ledjima skinula boja..
hahahhaa
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|