:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Čovek iz Pensilvanije na Floridi osuđen je na uslovnu zatvorsku kaznu i psihijatrijsko lečenje jer je u Diznilendu za zadnjicu i grudi hvatao Mini Maus.
Džon Vilijam Mojer osuđen je u utorak na 180 dana uslovne kazne i 50 sati društveno korisnog rada zbog hvatanja Britni Dankan Mek Goldrik za zadnjicu i grudi.
Incident se dogodio prošlog meseca u Diznilendu, u kom Britni radi kao Mini Maus.
Džon ju je zamolio da se fotografiše s njim, na šta je ona pristala. Valjda ga je napalio njen tačkasti kostim, pa ju je prvo uhvatio za zadnjicu, a ubrzo je prešao i na grudi. Šokirana Britni je počela da viče, a na kraju je morala da ga odgurne od sebe.
Na suđenju Džon je tvrdio da je nevin i da nijedna optužba ne stoji.
Njegov sin je pokušao da objasni sudiji da je Džon sjajan čovek i da se ne bi nikada prema ženi ponašao na takav neprimeren način. Sudija je, međutim, bio neumoljiv i, uz uslovnu kaznu i društveno koristan rad, starcu je naredio da svojoj žrtvi napiše pismo izvinjenja, da plati sve sudske troškove i da, ako za to bude potrebe, ode na psihijatrijsko lečenje.
(MONDO)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
Rada_zemunka •♥...by your side...♥•

|
Godine: 28
Datum registracije: 31 Jul 2007 Poruke: 5757

|
|
|
o boze koliko je bolesnih ljudi ja ne verujem
|
|
|
| |
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 117
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
|
Još samo me interesuju godine ovog djedice...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
| |
|
 |
Sabados Mafijaš

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky

|
|
Ma smesno sta ima da se sudi ko da je ubio coveka ... Das mu "uslovnu" ma da nisam ni za to ali ajde ako vec nesto mora i neka uziva, kakvo lecenje kakve gluposti pa ko zna, mozda bi i meni nesto udarilo u glavu pa bih je i ja uvatio
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
| |
|
 |

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
|
^Sabados da li bi tako pricao da je npr. tvoja sestra/devojka/zena/cerka u kostimu Mini Maus?
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Sabados Mafijaš

|

|
|
Pa evo ovako...
Prvo mi je zapalo za oko kako njega treba na lecenje jer je uvatio devojku za guza? jel to cudno nesto (gledam normalno ne sad na nekoj predstavi ili sta ja znam...) ... E sad sa moje strane po mom misljenju moja zena nema sta tamo da radi ili devojka/cerka/sestra/ ... ako bi vec tamo otisla morala bi biti na sve spremna pa cak i na ovo, ali ja mislim da nije resenje coveka na sud pa se smarati sa njim, bolje bi bilo "ako vec moram nesto reci" da plati veceru i kraj, sta se natezati sa covekom kojem se digo majstor ... To je moje misljenje zato sto on ima verovatno dosta godina, nije da ima 18 pa ono da mu lupis samarcinu nego lepo popricas ...
Valjda si me shvatila sta ocu da kazem
p.s. lol koji filter " za guza " tako pise ahahahahaha neko ce pomisliti da neznam da napisem otprilike kako treba...
|
|
| |
|
 |
Mrs Bella jagode sa šlagom.

|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*

|
|
Oh myyyy god
I odmah toliko kaznu hahahaha
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Ocigledno je da ti mene nisi shvatio Inace, da si procitao tekst kako treba, a i shvatio, video bi da za psihijatrijsko lecenje pise - ako bude potrebno, a ne da se istog momenta salje, sto bi znacilo da ako se pojave ponovo neke neprijatne situacije, coveku ocigledno nesto fali u glavi, jer nije normalno bas tretirati zensko kao komad mesa na civiluku koji ces hvatati kako ti se zvezde nameste.
Sta ti znaci deo | Citat: | | E sad sa moje strane po mom misljenju moja zena nema sta tamo da radi ili devojka/cerka/sestra/ | ?
Da li je ovaj njen posao nepristojan? Da li je ona gola setala Diznilendom? Posao kao posao. Jel hoces da kazes ako se neko pali na bele mantile, treba svaku doktoricu da hvata? Ima nas raznih, ali srecom tu su i razne kazne, a ovoga bih ja na neku njivu pa da kopa na +50, da vidis kako bi zapamtio ovaj izlet Iskreno se nadam da si razumeo sta sam htela da kazem
|
|
| |
|
 |
Sabados Mafijaš

|

|
|
|
Da...
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|