:: |
Autor |
Poruka |
Vista Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 56 Mesto: Banja Luka

|
|
sreca po mene za sada nisam imao takva iskustva
|
_________________ Resistance Is Futile. You Will Be Assimilated! |
|
|
|
 |
Milos NS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 242 Mesto: Novi Sad

|
|
Retko, ali nije da se nije desilo... Uglavnom sve je na psihickoj bazi kod mene... Mada nijednom do sad se nije desilo da oral ne pomogne
|
|
|
|
|
 |
Koma73 Upućeni član

|
Godine: 52
Datum registracije: 24 Jun 2007 Poruke: 287 Mesto: Loznica

|
|
Dva puta. Prvi put sam nakon sat vremena imao 39 temperaturu, drugi put jer sam se prejeo, iskulirao sat vremena i sve je bilo OK.
Inache tipichna mushka pricha - to je zato shto te previshe zelim - je notorna glupost i velika laz.
|
_________________ Dodji sebi dok josh imash kome...
Bolje je ziveti u zabludi, nego u BG... |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Nije se desilo mom dečku,ne dam
|
|
|
|
|
 |
GroundZero Mister Domaći.de 2008

|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 130 Mesto: Zg

|
|
Samo jednom, ali to mi je ujedno bio i prvi put
|
|
|
|
|
 |
Zo Bo Je Ta Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 07 Feb 2009 Poruke: 21

|
|
mom momku se to desilo kad je meni bio prvi put, pa je od mog prvog puta ostao samo pokusaj...valjda se to desilo jer sam bila totalno nesposobna
|
|
|
|
|
 |
Potencijalni_magarac Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Jun 2009 Poruke: 1

|
|
Ljudi,desilo mi se pre dve veceri i sto je nejgore desilo mi se sa devojkom sa kojom sam najmanje zeleo da se to desi.Valjda od prevelike zelje za dokazivanjem i zbog uzbudjenja.Ona i nije bas to hajducki podnela,to vece i dan posle toga je bila MNOGO sjeBana. I sto je jos gore,ne znam da li ce da se desi opet sa njom!! Boze ne dozvoli to molim te! Ili ce da radi panj i sekira! Stvarno sam mnogo zabrinut...
|
_________________ Sledecih 7 dana je presudno u mom zivotu! |
|
|
|
 |
Andrej_86 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Okt 2005 Poruke: 101

|
|
nikada me nije izneverio. . .
|
_________________ Shot for the moon even if you miss,you'll land up in the stars.... |
|
|
|
 |
tommy.ri Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 30
Datum registracije: 11 Jul 2009 Poruke: 2

|
|
ljudi trebam pomoc...nije se digo prvi put..!!sta da napravim da znam da ce se dignut drugi put...mozda strah...sta napravit???
hvala...
update:
Zo Bo Je Ta je napisao/la sledeće: | mom momku se to desilo kad je meni bio prvi put, pa je od mog prvog puta ostao samo pokusaj...valjda se to desilo jer sam bila totalno nesposobna  |
zanima me što je bilo drugi put??jel se isto desilo??trema???
[Edit by Baraba: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ tommy |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|