www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Smršao pa se ugojio 400 kilograma
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 17, 2009 1:00 am    Naslov poruke: Smršao pa se ugojio 400 kilograma Na vrh strane Na dno strane

Najbolji, ali i najlošiji u držanju dijeta na svetu, prema oceni "Dejli mejla" (Daily Mail) je Majkl Hebranko.

Iako mu je pošlo za rukom da smrša neverovatnih 412 kilograma, ponovno ih je vratio.

Ovaj je 56-godišnjak ušao je u Ginisovu knjigu rekorda 1990. godine kada je uspeo da smrša sa 508 na 88 kilograma. I sve bi bilo dobro da je sačuvao novu kilaži.

Međutim, kako sam za sebe kaže, on je ovisnik o hrani, pa je uspešnu dijetu proslavijo nezdravom i kaloričnom hranom zbog koje je ponovno vratio izgubljene kilograme.

Opet se bacio na dijetu i posle duge borbe sa zavisnošću od slatkiša i brze hrane koju je konzumirao jedući i nekoliko ručkova dnevno, opet je smršao, ovoga puta na 254 kilograma i obećao da će promeniti životni stil.

„Kada sam probao zabranjenu hranu, više nisam mogao da prestanem da jedem“, objašnjava Hebranko svoje slavljeničko raspoloženje posle velikog uspeha.

On priznaje da je u početku krio da jede, a tokom nekoliko godina vratio se na staru težinu koja je prelazila 500 kilograma.

„Čudom sam preživio. Morali su viljuškarom da me izvlače iz kuće da bi me smestili u bolnicu“, ispričao je Hebranko.

Preživeo je, kaže, zahvaljujući supruzi Medalin zbog koje je i počeo da kontrolisano mršavi.

(MONDO)

Rada_zemunka
•♥...by your side...♥•
<b>•♥...by your side...♥•</b>

Godine: 27

Datum registracije: 31 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 17, 2009 1:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cula sam za ovog lika, koji jadan ne moze ni u krevetu da se okrene, mislim nije jadan, sam je kriv kad ne moze da se kontrolise...

nista na ovom svetu nije zabranjeno (mislim na njegovu zabranjenu hranu) samo ako umes da se kontrolises

smiljana.b
>Edem<
>Edem<

Godine: 37

Datum registracije: 03 Avg 2009

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 17, 2009 4:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ala, ne mogu vjerovati da neko moze da ima 500 kg Shocked , valjda ce uspjeti da se vrati na normalu...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Smršao pa se ugojio 400 kilograma Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon