:: |
Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Beograđanin Nikola Đorđević (29) u "juga" starog 28 godina ugradio je akumulator kamiona, 20 sirena, strobove, lasere, pa čak i akvarijum sa ribicama.
Plavog "juga", koji još ima prvu farbu, uglavnom izlaže na auto manifestacijama, a prošle godine dobio je i nagradu za najbolji stajling.
Ideju da od svog "juga" napravi potpuno novi auto Nikola je dobio dok je gledao emisiju "Pimp my ride" na MTV-ju.
"Kada sam video šta oni rade sa automobilima, pomislio sam što ne bih i ja s "jugom". Inače "jugo" je iz prve serije iz 1981. godine, još je s prvom farbom, ali nije u voznom stanju - kaže za "24 sata" Nikola Đorđević.
Modifikacije na autu Nikola je počeo da radi 2004, a "jugo" je završio 2008. Kako i sam kaže, u njemu ima 300 čuda tehnike.
"Auto nisam radio odjednom, nego postepeno. Prvo sam ugradio 20 sirena koje oponašaju zvuke policije, sirene vozova i brodova, ali i zvuke životinja kao što su konj, kokoška, krava i druge.
Muzika je jačine 2.000 vati, a auto ulepšavaju i brojni svetlosni efekti, neonke, led-diode, strobovi, laser i balon mašine.
Ima akumulator kamiona, ventilator spolja je takođe ulepšan. A onda sam se dosetio da bih mogao da ugradim i akvarijum.
Akavarijum se nalazi kod suvozača, u njemu ima oko deset ribica. Vodu menjam uz pomoć creva, a ima i hermetički poklopac tako da voda ne može da se prosipa kad se vozi", kaže Đorđević.
Prema Nikolinim rečima auto izaziva pažnju gde god se pojavi, a prošle godine dobio je i nagradu.
"Ljudi mi uglavnom čestitaju, iznenade se kad vide šta sve ima u "jugu". Pitaju koliko mi je trebalo vremena i para da ga sredim.
Prošle godine na takmičenju Tunning & Styling dobio sam pehar za najbolji stajling automobila. Voleo bih da još negde da ga izložim. Planiram da nešto slično radim na oldtajmerima", kaže on.
(24 Sata/MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|