:: |
| Autor |
Poruka |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Gel za lice za umijanje.... leprrrrrrrrrr
|
|
|
| |
|
 |
suza_u_oq Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 32 Mesto: Frankfurt am Main

|
|
uh juce sam potrosila silne pare,malo mi je zao,ali nema kajanja kupila sam lancome maskaru,28 eur,nije nesto.. Bobbi Brown krem puder,40 eur..Odusevljena sam!! i na kraju sam uzela jos i korektor u stiku,isto Bobbi Brown,negde oko 27 eur...u sustini mi je samo zbog maskare zao sto sam je kupila jako mi je vazno da imam dobar puder i dobru maskaru.
|
|
|
| |
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
| |
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Moj omiljeni
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
dove mleko za telo i kupku, neku silk, koja svetluca
al ću da se sijam
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
|
loreal senu(crno belu), plavu maskaru i plavi Sally Hensen lak za nokte
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...

|
|
OPI lak za nokte ,mabelline puder tecni i u kamenu i mabelline colossal maskaru
| Milena12345 je napisao/la sledeće: | Bolje pitaj sta nisam kupila... Ja toliko para bacam na proizvode protiv bubuljica i jos mi ni jedan nije pomogao.
Pre mesec dana sam kupila EUCERIN gel, piling i krem-gel za problematicnu kozu.
Ima li neko neki uspesan savet protiv bubulica, ali da nije ta domaca medicina, i to sam probavala...
Imam masnu kozu |
Probaj Garnier Pure 3 u 1 gel za umivalje,piling i maska za lice odlicno je za masnu kozu
[Edit by Car Dusan-Silni: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
 |

|

|
|
| AnCHi_90 je napisao/la sledeće: | OPI lak za nokte ,mabelline puder tecni i u kamenu i mabelline colossal maskaru
| Milena12345 je napisao/la sledeće: | Bolje pitaj sta nisam kupila... Ja toliko para bacam na proizvode protiv bubuljica i jos mi ni jedan nije pomogao.
Pre mesec dana sam kupila EUCERIN gel, piling i krem-gel za problematicnu kozu.
Ima li neko neki uspesan savet protiv bubulica, ali da nije ta domaca medicina, i to sam probavala...
Imam masnu kozu |
Probaj Garnier Pure 3 u 1 gel za umivalje,piling i maska za lice odlicno je za masnu kozu
[Edit by Car Dusan-Silni: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.] |
Takodje probaj Proactiv, meni je bubuljice ko rukom odneo. Preporucujem!
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |

|

|
|
sve od MAC-a
Izvrsno!
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."*
Poslednja prepravka: *Mayche* datum Uto Sep 07, 2010 11:12 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
Dabex Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Mar 2010 Poruke: 201 Mesto: Crna Gora,Nikšić

|
|
Majci sam kupio parfem Cacharel - Tentation i oduševila se
a sebi niveu kremu za kosu
|
_________________ Vuk dlaku mijenja ali sličice nikad... |
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Nivea Visage refreshing toner - odličan tonik za čišćenje lica, koristim već treću bočicu i stvarno sam zadovoljna
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |

|

|
|
Sena za oci - by MAC
cetka za senu 239 - by MAC
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."*
Poslednja prepravka: *Mayche* datum Uto Sep 07, 2010 10:52 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|