www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li će iPhone i iPod biti zabranjeni u EU?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 01, 2009 9:20 am    Naslov poruke: Da li će iPhone i iPod biti zabranjeni u EU? Na vrh strane Na dno strane

Evropska komisija je zatražila od kompanije Apple objašnjenje da li su uređaji iPod i iPhone opasni za korisnike, posle afera sa pucanjem ekrana kod jednog broja takvih uređaja.

Zahtev Komisije, izvršnog organa Evropske unije, mogao bi da dovede do zabrane prodaje ovih uređaja u Evropi, pišu francuski mediji.

Evropska komesarka zadužena za zaštitu potrošača Meglena Kuneva, navela je u saopštenju da su incidenti s uređajem iPhone registrovani letos u Francuskoj, Velikoj Britaniji i Nemačkoj.

Kuneva je istakla i da se trenutno obavljaju ispitivanja kako bi se utvrdio uzrok incidenata, a da će, ukoliko neka od zemalja u kojima su se desili objavi da su uređaji opasni, zatražiti povlačenje iz prodaje.

Apple i dalje demantuje da postoje greške i ističe da je u svim dosadašnjim slučajevima koje su ispitali njegovi stručnjaci, utvrđeno da je incidenata došlo zbog spoljašnjeg pritiska na uređaj, čime se isključuje mogućnost fabričke greške.

Iz kompanije preporučuju i da se njihovi telefoni i plejeri ne izlažu temperaturi većoj od 35 stepeni Celzijusa kako ne bi došlo do pregrevanja.

(Tanjug)

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 42

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 01, 2009 8:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znaci ne bi smeo ni u dzepu da se nosi (gledajuci na temp tela ljudi)???? Very Happy

Hahahaha... velike su to pare da bi povlacili tu plastiku sa trzista.... primice neko kUfer-dva.... i bice sve ok... Makar i bubne opne pucale.... Wink

Mrs Bella
jagode sa šlagom.
jagode sa šlagom.

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Djevojacki san :*

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 01, 2009 9:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne moguce. Ne mogu zivjeti bez svog iPhona Shocked Tu mi je svee Mr. Green

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 01, 2009 9:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ako je stari i nije prob... ja mislim da se ovo odnosi samo na nove verzije....

A cekaj, stavila si "sve" tu bez razmisljanja da mozes da ostanes bez toga nekom prilikom? Hmmmm... e to vec nije do Apple-a... Very HappyVery HappyVery Happy

Mrs Bella
jagode sa šlagom.
jagode sa šlagom.

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 01, 2009 9:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

voulez-vous je napisao/la sledeće:
Pa ako je stari i nije prob... ja mislim da se ovo odnosi samo na nove verzije....

A cekaj, stavila si "sve" tu bez razmisljanja da mozes da ostanes bez toga nekom prilikom? Hmmmm... e to vec nije do Apple-a... Very HappyVery HappyVery Happy

Pa mislim sva muzika, slike, aplikacije, e-mailadrese, telefonski brojevi, i druge bitne stvari Rolling Eyes

I ako zabrane nove verzije, znaci nemozes vise novog kupiti.. Schade schade..

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 01, 2009 9:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sta te kosta da na comp-u napravis folder i sve to prebacis na comp... da imas za rezervu i svaki slucaj... manja je verovatnoca da ce oba crci.... A sve ce ti oduzeti manje od 10 min...

Naravno, ovaj savet ti necu naplatiti.... ako mi objasnis sta je ovo "Schade schade" Question Razz Very HappyVery HappyVery Happy

Mrs Bella
jagode sa šlagom.
jagode sa šlagom.

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 01, 2009 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

voulez-vous je napisao/la sledeće:
Pa sta te kosta da na comp-u napravis folder i sve to prebacis na comp... da imas za rezervu i svaki slucaj... manja je verovatnoca da ce oba crci.... A sve ce ti oduzeti manje od 10 min...

Naravno, ovaj savet ti necu naplatiti.... ako mi objasnis sta je ovo "Schade schade" Question Razz Very HappyVery HappyVery Happy

Hvala na savjetu..
Paaa valjda ti zivis u Svajcarskoj? Wink ou tu parles francais?

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 01, 2009 9:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Molim..... i drugi put... Wink A za javno objasnjenje sam izvisio... izgleda... Very HappyVery HappyVery Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Da li će iPhone i iPod biti zabranjeni u EU? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon