:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Maloletni A.S. (16) izboden je nožem u trolejbusu gradskog saobraćaja u ponedeljak u Sarajevu.
Portparol Kliničkog centra Koševo Biljana Jandrić izjavila je da je povređeni zbog krvarenja u grudnom košu dreniran i da će biti prebačen na Torokalnu kliniku.
Prema njenim rečima, stanje šesnaestogodišnjaka je trenutno stabilno.
Istovremeno, nekoliko stotina navijača FK “Sarajevo” i građana Sarajeva okupilo se ispred Predsedništva BiH u znak protesta protiv ubistva Vedrana Puljića (24), koji je ubijen u nedelju tokom navijačkih nereda u Širokom Brijegu.
Okupljeni građani traže od nadležnih organa pronalazak i hapšenje osobe koja je ubila Puljića i ispunjenje svih ostalih zahteva koje su dostavili predstavnicima federalnog MUP-a na okupljanju tokom noći.
(Srna/MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
smiljana.b >Edem<

|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794

|
|
I ovo se ne desava prvi put, desilo se da je djecak izboden u Sarajevu i preminuo je... Dignu frku dva dana a poslije svi zaborave dok se ne ponovi, strasno
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
| |
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
sto u trolejbusu... mogao je sacekati da izadje... ili na vrata
|
|
 |
šćepan mali Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 28 Maj 2009 Poruke: 312 Mesto: na obroncima Romanije

|
|
Dokle vise?Ovo nema smisla,nije prvi put da se ovo desava i vlasti ne preduzmaju nista.
|
|
|
| |
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
|
Vlasti ne preduzimaju nista jer - nema vlasti... A da je zalosno - zalosno je!
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|