www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Poštovani putnici, izvolite do toaleta
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 05, 2009 3:09 pm    Naslov poruke: Poštovani putnici, izvolite do toaleta Na vrh strane Na dno strane

Osoblje aviona japanske aviokompanije tera putnike da odu do toaleta pre nego što se ukrcaju.

Kompanija "Ol Nipon ervejz" saopštila je da "lakše bešike znače lakše putnike", i da odlaskom u WC pre ukrcavanja putnici smanjuju težinu aviona i potrošnju goriva.

"Nadamo se da ćemo ovom akcijom smanjiti proizvodnju štetnih gasova tokom leta za čak pet tona na mesečnom nivou", saopšteno je iz te aviokompanije.

Uprava je naredila zaposlenima da stoje pored gejtova za ukrcavanje i svakog putnika u redu zamole da se "olakša" pre nego što uđe u avion.

Ova akcija počela je prvog oktobra i predviđeno je da probni period traje mesec dana, ali verovatno će biti ustanovljena za stalno.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)

šćepan mali
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 28 Maj 2009
Mesto: na obroncima Romanije

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 05, 2009 5:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Majko mila koja glupost.Sta sve nece izmisliti.

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 42

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 06, 2009 4:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Gospodjo... pa idete na godisnji.... sta ce vam ta proteza... ispljunite je i zakljucajte je kod nas u seNfu" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 06, 2009 4:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dosad najbolja avio-kompanija s kojom sam letio, uz bok Singapore Airlines-u, Cathay-u...

A ima mi ovo i malo logike. Jbg. Japanci su to Smile

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 42

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 06, 2009 4:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ima logike za njih, ali sto bi za mene kao korisnika usluga??? Ima bre da bacim sorku na 12.000m jer sam platio kartu i jer mi se tako hoce! Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 06, 2009 4:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da da pisajte... i dodje nekoliko putnika preko 200 kg i opet isto Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Poštovani putnici, izvolite do toaleta Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon