:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Skupština Vrnjačke Banje podržala je inicijativu da glavna ulica u tom gradu, Banjska promenada, dobije naziv ubijenog francuskog državljanina Brisa Tatona.
Odbornik grupe građana "Banja je zakon" Rade Simić, koji je pokrenuo inicijativu, rekao je da su stanovnici Vrnjačke Banje pozdravili ideju da se jedna ulica nazove po navijaču francuskog Tuluza kojeg su u centru Beograda ubili huligani.
"Očekujem da nadležna komisija koji odlučuje o nazivima ulica potvrdi skupštinsku odluku, i da će najdalje za dve nedelje Banjska promenada biti nazvana po Brisu Tatonu.
(Beta)
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ovaj... Ne bih da ispadnem glup, ali ja sam mislio da je on ubijen u Beogradu, a ne u Vrnjačkoj Banji?
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
| coco_bill je napisao/la sledeće: | Ovaj... Ne bih da ispadnem glup, ali ja sam mislio da je on ubijen u Beogradu, a ne u Vrnjačkoj Banji?  |
Pa ja sam definitvno glup, ali mi nije jasno zasto se uvek nadje neki clan "jagnjece brigade" iz "unutrasnjosti" da se u datom momentu uslihta u bulju vrhuski u Bgd-u???? Missim ovo je totalno glupo..... tako su se Predsednici Opstina onih ratnih godina utrkivali ko ce vise "dobrovoljaca" za rat da da, a "dobrvoljce" su lovili zorom po kucama kao divlje zveri..... Missim... da je postojala neka gradjanska inicijativa pa i da razumem, ali ovako.... Jel to bese demokratija????
A sto se ulice tice.... Promenada je UVEK bila PROMENADA!!!! I pre 20 i vise godina kad me baba setala tamo i danas... ja ne verujem da mogu tako nekakvu stvar da promene?????? Zgrazavam se na ovo....
Sto ne promenise Spomenik ne znanom junaku u Spomenik Brisu Tatonu? E ovakve stvari me izludjuju i vode u onu drugu stranu, ne razuma i strasti, u stranu u kojoj se ne uzbudjujem previse u vezi tragedije..... naprotiv.....
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
| |
|
 |
Nightmare Odomaćeni član

|
Godine: 53
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933

|
|
Tuzna je svaka prerana smrt. Ruzno je kada su to izazvali ljudi, a ne neka opaka, nezaustavljiva bolest ali ljudi moji ovo je previse. Pa zar ce sada tog nesrecnog decka i za sveca proglasiti. Stavice ga uz Svetog Savu ili sta? Pored sve tragedije, nisam siguran da je to razlog za davanje imena ulici. Da nije tuzno, bilo bi smesno.
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
| |
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
|
Smješno je Nightmare, smiješno do kraja! Ubijen, dobro... Nije trebalo, al vala, Srbijo, draga, sad več i pretjeruješ. Sad več stvarno sve skupa liči na jednu veliku farsu sa tim likom!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Sad su bas preterali.
Sta oni uopste zele ? Da im Francuska bude zahvalna za to ?
Oni se toga nece ni secati, ali nece zaboraviti sta se desilo u Beogradu.
Mislim, koliko Srba svakodnevno umiru, koliko su njih samo ubijeni, koliko njih stradaju ?
Zasto bi neka ulica dobila naziv Brisa Tatona a ne nekog srpskog drzavljana.
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
| Alexns je napisao/la sledeće: | hahahahaha, da pogodim - je l' to najduza ulica u Banji?
Zato shto smo se pre neki dan zezali, uglavnom drug je rek'o da treba da daju ime ulice po Tatonu. I po mogucnosti nekoj najvecoj, sa shto vishe firmi. Zashto?
Znate kol'ko koshta promena dokumenata.. ?  |
Ne mogu da verujem !
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Za sve koji ne znaju, Promenada je pesacka zona... nesto sto vec postoji 100 godina.... nesto sto se uz reku proteze duz cele Banje... nesto sto ako promene bice isto kao kad bi promenili Ulicu Kneza Mihajla u BG.... Ili Dunavsku ulicu u NS.... to je bre neka tradicija aman.... Ali kad treba da se uslihta nekome, u zemlji u kojoj je "sve na prodaju" po najmanji je problem ime ulice....
|
|
| |
|
 |

|

|
|
| |
|
 |

|

|
|
Jeste, ali ne vidim razlog tvog (pod)smeha ovde... pa i da je najkraca, kakve veze ima?
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
Procitaj moju poruku iznad. ^
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|