:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Goran P. (46) iz Leskovca upao je juče oko 10 sati u prostorije Mesne zajednice „Milentije Popović“ i sekirom porazbijao skoro sav nameštaj. U isto vreme juče je jedna žena u Ulici cara Dušana sa sekirom u rukama presretala automobile i udarala po njima.
Na poziv preplašenih službenika u Mesnu zajednicu pristigla je policija, privela izgrednika i potom smestila na odeljenje neuropsihijatrije Opšte bolnice u Leskovcu.
Sekretar Mesne zajednice Ivana Jovanović kaže da je Goran P. najpre došao bez sekire i od službenika tražio socijalnu pomoć. Nezadovoljan njihovim objašnjenjem da nisu nadležni za socijalu, istrčao je iz kancelarije i za nekoliko minuta se vratio sa sekirom.
"Prvo je nasrnuo na jednog prolaznika, koji mu je umakao, a potom na mene. Kada sam sa ostalima pobegla, nastala je lomljava", priča Ivana Jovanović za "Blic".
Goran P. je, naime, polomio sva stakla na prozorima, dva stola, stolice, televizor i kompjuter. Ubrzo je stigla policija i savladala izgrednika. Prema pričama komšija, ovaj čovek je radio u službama obezbeđenja u Beogradu, a u nervno rastrojstvo upao je posle velike porodične tragedije.
U isto vreme u utorak je jedna žena u Ulici cara Dušana sa sekirom u rukama presretala automobile i udarala po njima.
"Izletela je iz stambene zgrade i sekirom udarila u moju 'zastavu 101', a potom i jedan 'jugo'. Dok sam parkirao kola, presrela je jedan kombi u kome su se vozila i deca i oštricom sekire lupila u njegov zadnji deo. Vozač kombija je dao gas i odjurio, a ja sam slučaj prijavio policiji. Rečeno mi je da je ta žena pre dve nedelje izašla iz psihijatrijske ustanove. Nisu intervenisali jer se radi o maloj materijalnoj šteti", ispričao je Leskovčanin M. N.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Hahaha.... ja znam kome ce sekira po kolima da radi za 2 dana.... ima da ispadne kabrio, znas kako.... Uhhhh... "Stras' Bozha"
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| jecika_84 je napisao/la sledeće: | | Rečeno mi je da je ta žena pre dve nedelje izašla iz psihijatrijske ustanove. Nisu intervenisali jer se radi o maloj materijalnoj šteti" |
I shta, to je to? Nisu je vratili u "ustanovu"
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|