:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Među starijim generacijama bila je poznata šala: "ako ti se umrlica ne pojavi u 'Politici' - nisi ni umro!". Danas se kaže: "ko nema profil na sajtu Facebook kao i da ne postoji!"
Zaista, ko danas nema Facebook ili, kako ga od milošte skraćeno zovu, "fejs"!? Neki ga koriste čak i na poslu.
Simona, na primer, radi u Nemačkoj pošti (Deutsche Post), jednoj od najvećih kompanija u zemlji. Tamo, ne samo da pristup sajtu Facebook nije blokiran, već ga mnogi rado koriste tokom radnog vremena.
"Nekada se na 'fejsu' mogu naći korisne informacije čak i u vezi sa poslom koji radimo. Šefovima je bitno da svako odradi svoj posao, a ne koliko je neko sati proveo na poslu. Dok god daješ rezultate koji se od tebe očekuju, nije bitno da li koristiš FB na poslu ili ne", jkaže Simona za "Dojče vele".
Anhel, međutim, kaže da je Facebook u njegovoj, kako kaže, 'organizaciji' strogo zabranjen. "Nikada nisam koristio taj sajt, verujte mi! Ni na poslu ni kod kuće."
Ali zato Anhelova petnaestogodišnja ćerka, zbog ove 'socijalne interakcije', non-stop visi na Internetu.
"Moja ćerka traći vreme uz Facebook. Provodi cela popodneva i večeri četujući i ubacujući fotografije. Za mene je Facebook zaista sjajan način komunikacije - ako znate kako da ga koristite. Sa druge strane, lako može postati gubljenje vremena."
Osim poznatih i nepoznatih FB prijatelja, na ovoj stranici vas 'napadaju' razne reklame: te postanite fan ovog ili onog ili naručite ovo ili ono.
Tako vas je sve do prošle nedelje, ako se logujete iz Nemačke, sa ekrana 'napadao' nasmejani Frank Valter Štajmajer sa porukom da glasate za SPD što mu, ispostaviće se, nije mnogo pomoglo.
Reklame su prilično jeftine: za 1,5 evra dnevno vašu ponudu vidi oko 70 hiljada ljudi!
Upravo zbog popularnosti se ova stranica često zloupotrebljava.
Budite oprezni.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Nikad necu razumeti te "retarde" (drugacije vas ne mogu nazvati) koji vise na fejsu 24/7...
Web-cam + mic ne moze i nikad nece biti realnost...
A na fejsovom catu - gde moze da se desi da se dopisujes sa pedofilom, nekom osobom koja zeli da ti navredi, naprosto nekim bolesnicima(pritom sami postajete bolesni zbog provodjena vremena pored monitora)
ee too tooo nikad nece zameniti realnost i prave "relationship"
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
| Citat: |
"Moja ćerka traći vreme uz Facebook. Provodi cela popodneva i večeri četujući i ubacujući fotografije. Za mene je Facebook zaista sjajan način komunikacije - ako znate kako da ga koristite. Sa druge strane, lako može postati gubljenje vremena." |
da, da, sjajno
više bih volela da mi dete popodneva i večeri provodi na drugi način, nego tako... recimo napolju sa drugarima na vazduhu, rekreišući se uz neku igru ili sport
al dobro, mogu da razumem, ta stara obnovljena poznanstva, što zbog daljine što zbog drugih stvari...
ali ovo... ovo je preterivanje...
usput, upravo isti naslov je bio otprilike pre god. dana... i baš zobg istog sam i obrisala nalog jeeeeeeeeeee i dalje dišem
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
rema10 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd

|
|
|
Katastrofa najgora moguca stvar svaka druga rec svakog coveka je fejs fejs ljudi su zarazeni sede ceo dan gledaju slike igraju glupe kvizove rulet neki sta ja znam sta sve ima tamo.Svi su u nekoj prici fejs i air max bez toga ne moze da se zivi zaboravili da postoji izlazak u neki kafic ili u opste izlazak u setnju sa tom nekom osobom makar ziveli i na 200 metara razdaljine ne bi izasli nego ce sve preko fejsa bas 24/7
|
|
|
| |
|
 |
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**

|
|
|
to njesr* koriste samo oni koji nemaju svoj zivot ili imaju (ili misle da imaju) neke nedostatke bilo fizicke ili mentalne (ne vidim zasto bi osoba izgubila citav dan ili po par sati na to kad moze da izadje i da se provede mnogo bolje nego na facebook-u)..tako preko jbng fejsa stvaraju licnost koja njima odgovara..nije najgore sto samo stvaraju, nego i zive pod tom maskom.. sa ovim treba da se pozabave ozbiljne institucije
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Ja def nemam tih problema sa FB jer Face i nemam niti sam ga kada imao.... Za razliku od tih ljudi ja imam ime i prezime u javi, a zavisnost od svih stvari kod mene je vremenom svedena na najmanji moguci nivo.... za sada se odvikavam od sebe...  
A to sto "ne postojim" ako me nema na Fejsu.... pa na taj nacin i ne moram...
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
| |
|
 |
seka06 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Avg 2009 Poruke: 2

|
|
Ja mislim da je fb ipak na neki nacin i dobar ali samo ako ga znas koristiti pametno. :d evo ja sam na fb nasla mnogo mojih prijatelja koji nisam vidila 10 godina ili vise zato sto zivimo u razlicitim zemljama za to ja obozavam fb.
-ako nekoga neznas nemoj da ga dodajes .
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|