:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), Službe za borbu protiv organizovanog kriminala presekli su još jedan kanal krijumčarenja droge iz Južne Amerike ka Srbiji, i tom prilikom zaplenili oko 2,5 kilograma kokaina.
U akciji sprovedenoj na teritoriji Beograda, prilikom preuzimanja 2.497,66 grama droge, lišeni su slobode Ž.S. (1953) i N. S.(1980) iz Beograda, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju MUP.
Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), Službe za borbu protiv organizovanog kriminala presekli su još jedan kanal krijumčarenja droge iz Južne Amerike ka Srbiji, i tom prilikom zaplenili oko 2,5 kilograma kokaina.
U akciji sprovedenoj na teritoriji Beograda, prilikom preuzimanja 2.497,66 grama droge, lišeni su slobode Ž.S. (1953) i N. S.(1980) iz Beograda, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju MUP.
Krivično delo su vršili na taj način što je osumnjičeni N.S. preko nevladine organizacije, čiji je osnivač, predsednik i ovlašćeno lice, organizovao transport kokaina iz Bolivije ka Srbiji.
Droga je poštom poslata na adresu te nevladine organizacije, u Beograd, koja kao prijavljenu delatnost ima humanitarni rad sa decom sa posebnim potrebama.
Policija traga za M.M.(1983) iz Beograda, za koga se sumnja da je krajnji primalac pronađene droge.
Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu.
(FoNet)
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Z.S i N.S. verovatno da uopste nisu otac i sin....
A pricao sam ja davno da je NGO najveci neprijatelj svake drzave... a i ovoj nasoj od milion koliko ih ima mozda su jedna ili dve stvarno ono za sta se i predstavljaju....
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|