:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Osumnjičeni za tešku krađu Marko Stijović (25) iz Aranđelovca pobegao je danas kroz prozor sudnice Opštinskog suda, za vreme saslušanja kod istražnog sudije, saopšteno je iz tog suda.
Stijović je pobegao u toku postupka istrage kod istražnog sudije Petra Bogićevića, koji mu je odredio pritvor od mesec dana zbog krivičnog dela teške krađe.
Prema rečima potparola Opštinskog suda Dragane Stefanović - Laban, Stijović je skočio "kroz poluotvoren prozor" u prizemlju zgrade oko 13.25 sati, a da to nisu primetili pripadnici policije, koji su se u tom trenutku nalazili u hodniku suda.
Potraga za Stijovićem je u toku.
(Beta)
|
|
|
| |
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
E Marko Marko.... poluotvoren i prizemlje... a onaj iz NS kroz zatvoren i to sa treceg sprata.... nisi odradio "domaci"  
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|