:: |
Autor |
Poruka |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Ne nosim ih cesto posto sam dosta visoka ali volim ih, noge lepse izgledaju u njima i daju doze elegancije
|
|
 |
Jasna92 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Maj 2008 Poruke: 2

|
|
PiNkLaDy je napisao/la sledeće: | Ja ih nosim....ne zato sto se nekome svidja,vec zato sto se meni svidja...za mene su stikle simbol zenstvenosti i elegancije... |
Slazem se
|
|
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
za mene su patike vrhunac elegancije...stikle niti volim niti imam potrebu da nosim...dovoljno sam visoka, sexy, zenstvena, elegantna itd i bez njih
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
ja ih nosim svaki dan i uopće ne moraju bit visoke, jednostavno volim cipelice i što ću. navečer volim visoku štiklu, baš sam jučer kupila neke čizmice sa štiklom, mogu se nositi i po danu i navečer.
eto, obožavam štiklu.
|
|
|
|
|
 |
Dama sa Balkana ¤ dišem za tebe ¤

|
Datum registracije: 07 Avg 2008 Poruke: 2061

|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | za mene su patike vrhunac elegancije...stikle niti volim niti imam potrebu da nosim...dovoljno sam visoka, sexy, zenstvena, elegantna itd i bez njih  |
Slažem se s tobom... U potpunosti... Imam par komada u ormaru koje skupljaju prašinu. Nit' su mi ugodne za nositi, nit' mi je drago gledati druge s visine, a imam duge noge pa zato nemam tu ludu potrebu nositi ih. Osjećam se ženstveno, elegantno, zavodljivo i što je najvažnije - udobno... u tenisicama, balerinkama, tj. na manje od 5 cm... Jer ako se ne osjećaš udobno u onome što nosiš, onda nećeš ni izgledati čarobno. =)
|
|
|
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Naravno da ih nosin...
Kakva je to cura koja nema štikle hahahahaha
Najdraze moje do 10 cm crne, do nekih bijelih s bijelim cirkonima, crne pacciotice, imam i neke s manjim cm al u bukvalu obožavam da ih nosim.
|
|
|
|
|
 |
Mrs Bella jagode sa šlagom.

|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*

|
|
Naravno da ima djevojki koje nose stikle da bi izgledale vece,, imam drugarica koje stalno stikle nose zbog svoje visine
No, ja ih vec nosim zato sto djeluju vise elegantno Ne nosim ih zbog visine, to mi ne treba.!
|
|
|
|
 |
medena_19 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Jan 2009 Poruke: 5

|
|
ma sta sve nije zdravo volim stikle i nosim stalno nista ispod 12 visina i zenstvenost
|
|
|
|
|
 |
larchic123 Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Feb 2008 Poruke: 14 Mesto: RUSSIA

|
|
volim stikle ali samo na novu godinu nosim
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
Ja volim da ih nosim., i kad god imam neku priliku za njih iskoristim je. Imam previse obuce na stiklu, neke sam mozda nosila jednom neke mozda ni jednom. Jako volim da ih nosim , i osecam se super u njima.
|
|
 |
_GaMBiT_ Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173

|
|
Ja neizmjerno volim da vidim djevojku ili malo ozbiljniju i stariju zenu u stiklama Naravno, najvise volim kad ih moja draga obuje... Jednostavno joj to daje jedan skroz drugaciji izgled
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|