:: |
Autor |
Poruka |
MR BEAN Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 253 Mesto: Zajecar

|
|
_GaMBiT_ je napisao/la sledeće: | Ovisan sam Al bolje je to dozirati... Ako se to precesto i previse radi, za par godina se moze covjek zasititi toga  |
Zasititi sexa ?! Hahahahah ja mislim da je to NEMOGUCE !
|
_________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili.
Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha . |
|
|
|
 |
_GaMBiT_ Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173

|
|
I ja to mislim , al se tjesim jer mi zena ne da redovno
Salim se naravno...
Ja sam mislio vise tako da se covjek moze zasititi te osobe sa kojom je u braku ili u vezi (ako je samo sa jednom osobom u vezi).. Znaci nisam mislio na sex sa par razlicitih osoba, nego sa jednom istom osobom...
|
|
|
|
|
 |
MR BEAN Upućeni član

|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 253 Mesto: Zajecar

|
|
E to je vec OK...jako je omguce to o cemu pricas...slazem se sa tim !
|
_________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili.
Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha . |
|
|
|
 |
Dexmusic Upućeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 303

|
|
|
|
 |
Killaz ***Don Brate***

|
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...

|
|
Glupo pitanje
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
 |
c_defender Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Dec 2009 Poruke: 7

|
|
...pa baš da sam opsjednut mislim da ne ali da sam ovisan mislim da jesam...
|
|
|
|
|
 |
c_defender Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Dec 2009 Poruke: 7

|
|
ja_i_samo_ja je napisao/la sledeće: | kaj ću ja bit jedna od onih par cura koja će reći da, opsjednuta sam sexom? da, reći ću to, jer jesam! volim sex, i fali mi već pola sata nakon zadnjeg sexa! a kaj ćete.. uživam u tome i nema smisla pravit se da nije tako! |
respekt
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|