www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Štapom odvalio po glavi svog golmana (VIDEO)
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 02, 2009 3:49 pm    Naslov poruke: Štapom odvalio po glavi svog golmana (VIDEO) Na vrh strane Na dno strane

Hokejaš Florida Pantersa (NHL), Kit Balard, šokirao je američku sportsku javnost na utakmici protiv Atlante, kada je, posle primljenog gola, iz sve snage štapom po glavi udario čuvara mreže svog tima, Tomasa Volkuna.

Američki mediji prenose da je Balard napravio potez, kakav nikada nije viđen u istoriji američkog profesionalnog sporta.

On je sredinom prve trećine utakmice, posle primljenog gola, prišao Volkunu i štapom ga, dok je ležao na ledu, iz sve snage udario po glavi.

Nesrećnom golmanu od siline udarca kaciga je spala sa glave, a lekarima Floride trebalo je nekoliko minuta da mu vrate svest.

Vokun je odmah prevežen u bolnicu, a pušten je kući čim su mu lekari zašili uvo i konstatovali da nije doživeo potres mozga.

Balard se kasnije pravdao da nije želeo da udari Vokuna, već da je nameravao da palicom udari po okviru gola, ali je malo ko poverovao u njegovu priču.

(Tanjug)

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 02, 2009 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo sam i cuo i video .. sta reci osim .. Boze ti pomozi budala.

gump
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 09 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 02, 2009 9:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma mozda je covek bas hteo da udari u stativu pa mu se omaklo Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 04, 2009 12:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni se isto ucinilo da je slucajno ali.. po njegovoj reakciji, da uopshte ne prilazi da vidi kako mu je, ipak.. ne znam.. Rolling Eyes

The tears of a clown make the whole world laugh.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 05, 2009 9:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa mi onda nikada ne bi trebali da imamo golmane

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 05, 2009 9:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ivica Kralj bi bio "skinut sa prestola" davnih dana.. Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Štapom odvalio po glavi svog golmana (VIDEO) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon