www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

"Warcraft" venčao Engleza i Srpkinju
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 14, 2009 2:39 pm    Naslov poruke: "Warcraft" venčao Engleza i Srpkinju Na vrh strane Na dno strane

Ema Marić i Endrju Bozvel upoznali su se 2006. godine igrajući "World of warcraft" na internetu, a u nedelju su se venčali u Jajincima

Endrju je zbog Eme iz Engleske došao u Srbiju u decembru prošle godine, posle samo mesec dana su se verili, a juče u restoranu "Sir Nole" u Jajincima i venčali, piše "Blic". Osim kumova, imali su i prevodioca Bobija Stojanovića, koji je mladoženji prevodio reči matičara.

"On je mislio da sam muško jer sam imala muškog karaktera u igrici. Komunikacija je bila vezana za igricu, ali je posle tri meseca preko jednog prijatelja saznao je da sam žensko. Posle toga me je pozvao da pričamo preko MSN. Tad smo razmenili fotografije, našli zajednički jezik…", priča novopečena mlada.

Tridesetsedmogodišnji Englez prvi put u Srbiju došao je u decembru prošle godine, nekoliko dana pred Novu godinu, a prema Eminim rečim odmah su ustanovili da su jedno za drugo.

"Verili smo se 25. januara. Samo na mesec dana otišao je u Englesku, ali se ponovo vratio u Beograd. Od tad smo stalno zajedno i ostajemo ovde. Ja radim kao veb dizajner, a on traži posao", priča tridesettrogodišnja Ema koja je dodala muževljevo prezime.

Endrju kaže da je pre dolaska u Beograd veoma malo znao o našoj zemlji, a danas da je upoznat sa istorijom Balkana, bivše Jugoslavije i Srbije i da mu se "najviše dopadaju ljudi". Žao mu je što njegovi roditelji, zbog starosti, nisu mogli da prisustvuju ovom venčanju.

Dragan Marić, Emin otac kaže da je poslednji u familiji saznao za ćerkinu vezu sa Englezom i da će od zeta "biti pravi Srbin". Međutim, majka Zorica ističe da u početku nije bila najsrećnija, jer njihovu vezu nije shvatala ozbiljno.
"Kad mi je rekao da je njihov odnos veoma ozbiljan naglasila sam mu da sam veoma nepoverljiva osoba i da ću biti srećna ukoliko je moja ćerka srećna sa njim. Na kraju sam morala da popustim. Zadovoljna sam zetom, lepo se prilagodio, a polako uči i srpski jezik tako da se sad i sporazumevamo", rekla je mama Zorica.

Vesna Stojanović, matičarka opštine Voždovac kaže da brakovi poput Eminog i Endrjuovog nisu tako česti i da je u poslednjih godinu dana sklopila dva, tri slična braka.

"Uglavnom je reč o našim državljankama koje se udaju za strance, uglavnom sa nemačkog govornog područja. Ovo je redak slučaj da mladoženja koji je stranac ostane da živi u Srbiji", kaže Stojanovićeva.

(Blic/MONDO)

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 14, 2009 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Novi ultrapopularni sajt za upoznavanje druge polovine
igrajuci nasu igricu vi dobijate>>
Lika za koga igrate + oruzje
Mic da bi spostavili kontakt
Registracija sasvim besplatna prvi mesec koriscenja

Posetite nas i necete se pokajati... vas Warcraft Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 14, 2009 8:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljubav nema granica, rekoh ja odavno Cool

gallus78
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 10 Dec 2009
Mesto: fr.am main/bn/sm

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 14, 2009 10:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta cini ljubav,netreba komentarisati,samo da li ce kod nas naci posao tako lako???

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 15, 2009 1:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Endrju kaže da je pre dolaska u Beograd veoma malo znao o našoj zemlji, a danas da je upoznat sa istorijom Balkana, bivše Jugoslavije i Srbije i da mu se "najviše dopadaju ljudi".

Polako, dok ih upoznash.. Laughing Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> "Warcraft" venčao Engleza i Srpkinju Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon