www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Marinu Perazić ostavio dečko preko Facebooka
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 15, 2009 7:56 pm    Naslov poruke: Marinu Perazić ostavio dečko preko Facebooka Na vrh strane Na dno strane

Marina Perazić ostavljena! Posle sedam godina, njen dečko obavestio prijatelje da je slobodan. I to preko Facebook-a.

Hrvatska pevačica Marina Perazić ostala je bez glavne nagrade u srpskom rijaliti-šou Farma, a po izlasku je dočekalo još jedno neprijatno iznenađenje.

Hrvatski "Večernji list" piše da je Marinu ostavio dečko sa kojim je bila u vezi sedam godina i to preko Facebook-a.

Navodno je njemu zasmetala Marinina prisnost sa Topalkom, pa je pod uticajem prijatelja odlučio da raskine vezu sa bivšom pevačicom grupe Denis&Denis.

On je promenio svoj status na društvenoj mreži i naznačio da je "slobodan".

Marina je povređena i iznenađena njegovim postupkom i u izjavi za beogradski "Alo" je naglasila da je njen bivši dečko "podlegao pritiscima nazovi dobronamernika".

"Zgrozila sam se njegovim postupkom, kao i svi naši prijatelji, kojima je smešan", rekla je Marina i dodala da više nema potrebu da se čuje sa njim, iako ga je zvala kada je izašla sa Farme, a on je "iskulirao" .

"Očigledno je da sam napravila pogrešan izbor jer sam sa tom osobom, koju ne želim ni da imenujem, provela skoro sedam godina u vezi! I ranije mi je pravio ljubomorne scene i očigledno nije dorastao ženi koja je uz to jaka ličnost", rekla je Marina Perazić.

(MONDO)

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 15, 2009 11:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

" Sreco .. od danas sam slobodan "

Laughing Laughing Laughing Laughing

cherry-girl
¤¤Vatra i Led¤¤
<b>¤¤Vatra i Led¤¤</b>

Datum registracije: 21 Maj 2009

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 15, 2009 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije mu to fer Rolling Eyes .Sto se tice nje, ne simpatisem je nimalo, misli da je neka "zvizda" heheh Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing , tvoje proslo sjedi kuci i hrci hehe XD

trtz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: NBGD

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 15, 2009 11:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hajd' neka sad pojede sve kolačiće

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Marinu Perazić ostavio dečko preko Facebooka Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon