Na utakmici francuskog prvenstva protiv Nice (2:0), neoprezni napadač gostiju Mamadu Bagajoko startovao je na fudbalera Lansa u stilu majstora borilačkih veština. Nenad Kovačević, na svu sreću, nije ozbiljno povređen.
Srpski internacionalac u ekipi Lansa, Nenad Kovačević, minulog vikenda je "nokautiran" udarcem kopačke pravo u oko!
Odmah su regovali lekari domaćina, koji je osvojio tri boda pogocima Akalea i Maulide, dok je Bagajoko zaradio direktan crveni karton.
Arbitar se dugo objašnjavao sa reprezentativcem Malija, pošto isključenom igraču Nice nije bilo jasno zbog čega mora na tuširanje pre vremena...
Kovačević, na svu sreću, nije ozbiljno povređen. Nekadašnji “vezista” Crvene zvezde odigrao je svih 90 minuta i doprineo da se njegov tim dodatno udalji od zone ispadanja.
Lans posle 16 odigranih utakmica zauzima 14. mesto na tabeli Lige 1.
(MONDO)
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Sve svemu .. ali .. zasto crveni ? Jeste opasna igra ali ne mora odma da bude iskljucen .. a i .. nije namerno sto se moze i videti da je Kovacevic naleteo kao sivonja ...
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
Boky je napisao/la sledeće:
Sve svemu .. ali .. zasto crveni ? Jeste opasna igra ali ne mora odma da bude iskljucen .. a i .. nije namerno sto se moze i videti da je Kovacevic naleteo kao sivonja ...
Apsolutno tocno. Uopce nije namjeran prekrsaj.
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
Konjanik Ludi Bosanac
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
najbolje u svemu je da se i suigrači Kovačevića čude crvenom kartonu!
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Ovo bi isto bilo ko da ja sad postavim glavu dok neko puca po golu makazama ..i da mi ovaj " skrene " glavu malo na stranu .. sta sad .. on treba da dobije crveni karton ?
Citat:
najbolje u svemu je da se i suigrači Kovačevića čude crvenom kartonu!
uze mi rec iz usta zemo ... i ja sam to bas posle tek utvrdio
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
Sudija je bio na poziciji s' koje je izgledalo da je on video da mu igrac dolazi u susret
shto se isto moze pretpostaviti s' snimaka iz pojedinih uglova, tako da je izgledalo kao da je bilo namerno.
I Birmingemov Martin Tejlor je isto tvrdio da nije namerno uklizao Eduardu pa..
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma