:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Ko može da garantuje da je budućnost svetla? Plastični hirurg!
Plastični hirurg iz Južne Koreje Kim Sung-Min pronašao je originalan način za dodatnu zaradu, jer je počeo da operiše linije na dlanovima.
Bukvalno je zatrpan pacijentima iz Koreje, Kine i Japana koji veruju da će na taj način moći da promene sudbinu nabolje. Prema starom verovanju, na dlanu se vidi čovekova budućnost u ljubavi, zdravlju, karijeri i kvalitetu života.
"Oko 30 odsto mojih pacijenata dolazi na operaciju kako bi poboljšali šanse na razgovorima za posao", rekao je Kim.
Mnogi traže operaciju kako bi poboljšali ljubavni život, a zanimljivo je da je najmanje onih koji traže korekciju linije života.
(Fonet/MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Jos jedan dokaz da ljudi vise ne znaju kud idu i sta rade i da je svijet globalno upao u toliku krizu da na ovaj nacin moze samo nestati. Mijenjati sudbinu, operacijom linija dlana?! Neka, hvala, moja je kakva je da je i niko je nice promijeniti, ponajmanje plasticni hirurg kojem je cilj tek napuniti vjerovatno prazne dzepove. Pa ko voli, nek izvoli.
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ma mogu se i kiselinom okupati isto im dodje
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
E na ovakav komentar sam se zaista od srca i slatko nasmijela kako odavno nisam!!! Potpuno si u pravu kratkom i slatkom recenicom a ja kao nesto filozofiram! Vijest i jeste samo za nasmijati se, kada malo bolje razmislim.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|