:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Klinac sa omota Kinder čokolade je kamerman Ginter Eringer.
Čokolada, "kremići", čaša mleka i lik nasmejanog dečaka koji nam se smeši sa reklame, neke su od stvari kojih se svi setimo kada kažemo "kinder čokolada". Iako nam se smeši i danas, 32 godine nakon što je njegov lik našao put do omota čokolade, malo nas zna ko je "lice sa naslovnice".
Reč je o Nemcu Ginteru Eringeru kojeg je mama odvela na snimanje za reklamnu kampanju kompanije "Kinder" u Minhenu, i koji je za sve ovo vreme (tri decenije) rada, dobio samo 300 maraka.
Eringer je tek nedavno otkrio svoj pravi identitet kada je, nekoliko dana pred početak 2010. godine objavio knjigu "Čokoladno dete".
Kamerman Ginter u svojoj knjizi otkriva da je kao desetogodišnjak bio neverovatno ponosan na svoj angažman, ali da je kasnije, u tinejdžerskim godinama, rešio da ćuti o svom "identitetu".
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Mozda bi mu i platili neku kintu ali bolje je ovako bar je bio miran
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Pa, šta? Zaradiće dosta od te knjige. (mada čisto sumnjam da će biti zanimljiva)
Usput, nisam znao da ta slika ima 30 godina, ali sam pogodio da je Nemac.
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Iskreno receno, uopste nisam obratila paznju na lik djecaka na omotu cokolade, ali me zaista zanima sadrzaj knjige koju je napisao.
Ne znam samo kako smo tu istu cokoladu jeli 32 godine ne znajuci ko je on... ali dobro, ko sam ja da kritikujem ili opravdavam bilo koga, to je njegova odluka, ali kako neko rece, cisto sumnjam da ce se i tom knjigom nesto posebno obogatiti. Sto se mene tice, na omotu cokolade moze stajati i krava kao na "Milki", ja cu je i dalje jesti, jer mi se svidja zbog ukusa a ne zbog omota.
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
hm .. interesantno .. nisam znao ovo do danas .. znao sam da je neki " stariji " covek ali nisam znao ko je tacno
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|