www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najcudnija stvar koju vam je neko zatrazi tokom sexa...?
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 13, 2010 8:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije vala Smile

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 13, 2010 9:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Mayche* je napisao/la sledeće:
nije vala Smile

eee bas mi krivo Embarassed Laughing Laughing Laughing

*Mayche*

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 14, 2010 1:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mogu da sredim ako hoces da se ta radnja ispuni na tebi? Very Happy

*Mayche*

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 23, 2010 8:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vi i partner ste uslijed akcije, strast je tu, ljubav je tu i sve je baš kako treba, a on vas tada zatraži da napravite nešto što još nikada niste radili. Vaša želja odjednom splasne. Nakon što ste čuli neobičan seksualni zahtjev od svog partnera, jedino što iz vaših usta može izaći vjerojatno je: "Želiš... što!?"

To je trenutna reakcija, ali najbolje je da u takvoj situaciji pritisnemo gumb pauza i razmotrimo kako se snaći.

Strastveni zastoj
Ovakvi trenuci zahtijevaju diplomatski pristup. Ako je vaš partner sramežljiv, onda mu je vjerojatno trebalo puno hrabrosti da uopće kaže svoju želju na glas, a i ako nije jedan od takvih, ne savjetuje se da donesete odluku u žaru trenutka jer to može odaslati krivu poruku.

Najbolje što možete napraviti je da sami sebi date vremena kako biste razmislili o tome. Duboko uzdahnite, smirite se i ako niste spremni za eksperimentiranje recite partneru da trebate razmisliti o tome, te se što brže pokušajte vratiti tamo gdje ste stali.

Ulazak u vrtlog
Nakon što ste dobili na vremenu, napravite malo istraživanje. Ako je njegov zahtjev za vas bio prešokantan, možda ćete se morati suočiti s nekom od društvenih tabu-tema koja nije znanstveno potkrijepljena. A ako je zatražio nešto prihvatljivo, potražite neku literaturu ili se o tome informirajte na internetu, barem ćete dobiti više podataka, a i savjete.

Ne znači ne
Ako je zahtjev vašeg partnera nešto što vas vrijeđa, pobrinite se da ozbiljno porazgovarate o tome i to na neutralnom terenu, čitaj – ne u krevetu dok vodite ljubav. Recite mu da to nije teritorij koji ste spremni istraživati, a možete mu predložiti neke druge nove poteze u krevetu koji će osvježiti vaš seksualni život i u kojima ćete oboje uživati.

Nitko nikoga ne bi trebao prisiljavati na nešto što ta osoba ne želi. Ako partner nastavi navaljivati, možda biste trebali razmisliti o budućnosti ove veze.

Otvorenih pogleda
Većina njegovih zahtjeva možda je sasvim prihvatljiva i u redu. Možda otkrijete da je isprobavanje novih stvari u seksualnom životu jedno zanimljivo i ugodno iskustvo te vas to još više poveže i zbliži. Uostalom, možda ćete nekada i vi htjeti isprobati nešto novo, a on će vam izaći u susret.

pavlito
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 15 Dec 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 23, 2010 9:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Desilo se da je rekla da je ogladnila, ja pomoslio za stvarno pa stao. Htio ici do frizidera, no ona mi objasni da nije gladna bila hrane...

NEgo chega je bila gladna??? Very Happy
meni je devojka trazila da joj lizem donju usnu u toku sexa...

[Edit by nastasenjka: Reči napisane u ovoj poruci koje imaju uvredljiv karakter, cenzurisane su pošto je to strogo zabranjeno Pravilnik-om.]

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 23, 2010 11:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Mayche* je napisao/la sledeće:
mogu da sredim ako hoces da se ta radnja ispuni na tebi? Very Happy

mene retko sta moze da zacudi.... ali da pijem mokracu.. ostavljam ko zeli Laughing Laughing

crni-lopov
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 01 Jun 2010

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 02, 2010 12:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sanjica980 je napisao/la sledeće:
nije mi se desilo nista cudno,zar u sexu ima neceg cudnog,pitanje je sta taj neko voli ili ne voli

Bravo za misljenje

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 06, 2010 8:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da je samaram i da je davim, grizem dok krv ne krene,
da je cupam, i tako te nek cudne zahvate da izvodim...
srecom resio sam je se prije nego sto sam se navukao, na to zlo...

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Najcudnija stvar koju vam je neko zatrazi tokom sexa...? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon