www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Baci parfem - njega uzbuđuje prirodni miris
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 17, 2010 12:23 am    Naslov poruke: Baci parfem - njega uzbuđuje prirodni miris Na vrh strane Na dno strane

Nemoj više trošiti novac na skupe parfeme - muškarci se pale na prirodni miris žene, pokazalo je najnovije istraživanje.

Bitan faktor prilikom parenja u životinjskom svetu je miris: muški hormon testosteron reaguje na ženske signale koje mužjak dobija putem čula mirisa, naročito kada je ženka u periodu ovulacije, odnosno plodnosti.

Isto važi i za ljude, tvrde naučnici Univerziteta Florida, nakon eksperimenta sa ženama i muškarcima. Naime, oni su jednoj grupi žena dali da nose majice tri sedmice tokom različitih perioda menstrualnog ciklusa.

Zatim su te majice mirisali muškarci kojima je nakon toga izmeren nivo testosterona. Pokazalo se
da su muškarci koji su mirisali majice nošene za vreme ovulacije imali viši nivo testosterona od onih koji su dobili majice nošene pre ili posle ovulacije.

Takođe, muškarci su se izjasnili da im je daleko prijatniji i privlačniji miris majica nošenih tokom perioda plodnosti.

Dakle, želja za parenjem kod ljudi funkcioniše na isti način kao i kod životinja, s tim što se mi više ne 'njuškamo', barem ne onako kako to rade primitivnije vrste

(MONDO, foto: Guliver Getty Images)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 17, 2010 1:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mi dakle ništa i ne znamo dok nam to najnovija istraživanja i naučnici ne dokažu?!

trtz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: NBGD

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 17, 2010 4:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dakle naučnici Univerziteta Florida vole znojave žene?
Ja lično više volim miris parfema Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Baci parfem - njega uzbuđuje prirodni miris Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon