.:: ONLINE - RADIO ::: www.Domaći.de ::.
:: |
| Autor |
Poruka |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4030 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Ovo je pitanje koje nam cesto postavljate, pa smo odlucili da svima vama odgovorimo u ovoj izdvojenoj temi. Naime, clanovi ne mogu sami postavljati muziku na www.domaci.de! Ako zelite da se neka pesma nadje na sajtu u delu za preuzimanje i bude dostupna svim nasim clanovima jednostavno nam je prosledite na sledecu adresu:
upload@domaci.de
Mi cemo poslatu pesmu, album ili kompilaciju preslusati i ukoliko je sve u redu, postaviti na sajt - a clan koji nam je prosledio muziku najcesce dobija i malu "reklamu" u temama * Noviteti 2010 *, * Novi razni hitovi 2010 * ili * Naša MP3 riznica (novo na sajtu) *, a to obicno izgleda ovako nekako Primer 1, Primer 2, ili ako je u pitanju promocija nekog benda, pevaca ili pevacice Promo!
Trebalo bi da je ovim sve objasnjeno, ali ako postoji jos nesto sto vas muci, mozete nam o tome pisati u ovoj temi.
Uzivajte i dalje uz vas i nas www.domaci.de!
P.S. Muzicka ekipa sajta nije duzna da postavi svaku poslatu pesmu ili album, kao ni da odgovori na svaki primljeni mejl.
|

Poslednja prepravka: Raziel@Nosgoth on Pon Apr 26, 2010 11:38 am; ukupno izmenjena 2 puta |
|
| |
|
 |
mmelisaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 21
Datum registracije: 14 Dec 2007 Poruke: 2 Mesto: PRIBOJ

|
|
Sve je jasno sasvim savrseno ali ja ne mogu da uploadujem nikako pjesmu na vas sajt. A ne mogu ni kontaktirati nikoga od administracije zato sto nemam 50 postova a iskreno i za forum nemam vremena od obaveza. Pa bih zamolio da me neko od administracije doda na msn pa da mu send pjesme ( remixe). mirso_cile@hotmail.com Unaprijed hvala pozz )[I]
|
|
|
| |
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Godine: 24
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 53889 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Bilo bi zaista lepo s tvoje strane, kada si vec mogla upisati ovoliko reci, da si procitala i poruku iznad svoje Kolega je objasnio da clanovi nisu u mogucnosti uploadovati pesmu na nas sajt, to mogu iskljucivo moderatori, a clanovi mogu poslati pesme koje cemo mi prebaciti na sajt. Mail na koji se pesme salju se takodje nalazi u poruci iznad koju je samo trebalo procitati
|
|
 |
TEMPTATION Odomaćeni član

|
Datum registracije: 16 Sep 2009 Poruke: 1138

|
|
Moje pitanje je mozda malo glupo,ali me ipak interesuje da li moram da vam saljem zvuk,ili mogu samo da vam napisem naziv i izvodjaca pesme za koju zelim da se nadje na sajtu?Pitam zato sto bih htela da vam posaljem vise pesama a memam mnogo memorije u Gmail-u da bih vam poslala zvuk (imam 25mg) Hvala unapred
|
_________________ Sto ne boli to nije zivot,
sto ne prolazi to nije sreca. |
|
| |
|
 |
mmelisaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 21
Datum registracije: 14 Dec 2007 Poruke: 2 Mesto: PRIBOJ

|
|
|
Upravo imam problem sa slanjem preko maila zato sam i napisao toliko rijeci!! Pozz
|
|
|
| |
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13073 Mesto: grad na Dravi

|
|
Pitanje Poslala sam pjesme prije 3-4 dana i nisam sigurna da l' ste primili 'pošiljku' pa me zanima da l' trebam imati strpljenja jer se preslušavanje pjesama te upload istih odvija sporim tempom ili da ponovim slanje...
|
I ZBOG NJE MI ŽIVOT NIKAD NIJE LOŠ..."
"Sačuvaj me, Bože, budala..."
"PONEKAD IZMISLIM SADAŠNJOST DA IMAM GDE DA PRENOĆIM..." |
|
| |
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 26
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6307 Mesto: Oreškovica

|
|
Pozdrav Jaco
Stigle su nam sve pesme ali ih imamo toliko da jednostavno ne mozemo brzo da ih obradimo i postavimo na sajt.
Ukratko, da vam objasnim proceduru postavljanja pesama.
Pesme koje dobijemo, prvo moram da preuzmemo, zatim da ih konvertujemo, onda da obrisemo idv2-3 tagove, zatim da im sredimo nazive, preslusamo, pa ako je to sve ok, onda ih postavljamo na sajt i linkujemo... i tako za svaku pesmu koju dobijemo, a da ne pricamo o tome da treba proveriti da li je tacan naziv pesme, da li je to uopste ta pesma, godina i ostalo... i da li tu pesmu mozda vec imamo na sajtu.
Eto tako, hvala na strpljenu
Pozdrav
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® !
---
 |
|
| |
|
 |

|

|
|
| TEMPTATION je napisao/la sledeće: | Moje pitanje je mozda malo glupo,ali me ipak interesuje da li moram da vam saljem zvuk,ili mogu samo da vam napisem naziv i izvodjaca pesme za koju zelim da se nadje na sajtu?Pitam zato sto bih htela da vam posaljem vise pesama a memam mnogo memorije u Gmail-u da bih vam poslala zvuk (imam 25mg) Hvala unapred  |
U tom slucaju, najbolje je da pesme postavite na neku upload sajt (rapidshare recimo) i da nam posaljete samo linkove sa kojih mozemo da preuzmemo vase pesme.
Hvala
|
---
 |
|
| |
|
 |
makedonkaSK Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Apr 2010 Poruke: 2

|
|
ima meil za upload koji sluzi za slanje pesama Adminu sajta...ali cini mi se da ne radi ..u cemu je problem Hvala
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
Kako to mislis ne radi?
|
---
 |
|
| |
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13073 Mesto: grad na Dravi

|
|
| NenadS je napisao/la sledeće: | Pozdrav Jaco
Stigle su nam sve pesme ali ih imamo toliko da jednostavno ne mozemo brzo da ih obradimo i postavimo na sajt.
Ukratko, da vam objasnim proceduru postavljanja pesama.
Pesme koje dobijemo, prvo moram da preuzmemo, zatim da ih konvertujemo, onda da obrisemo idv2-3 tagove, zatim da im sredimo nazive, preslusamo, pa ako je to sve ok, onda ih postavljamo na sajt i linkujemo... i tako za svaku pesmu koju dobijemo, a da ne pricamo o tome da treba proveriti da li je tacan naziv pesme, da li je to uopste ta pesma, godina i ostalo... i da li tu pesmu mozda vec imamo na sajtu.
Eto tako, hvala na strpljenu
Pozdrav |
OK, samo, pjesme su preslušane, nazivi su 'sređeni' i nemate iste na site-u.
Pozz.
|
I ZBOG NJE MI ŽIVOT NIKAD NIJE LOŠ..."
"Sačuvaj me, Bože, budala..."
"PONEKAD IZMISLIM SADAŠNJOST DA IMAM GDE DA PRENOĆIM..." |
|
| |
|
 |
makedonkaSK Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Apr 2010 Poruke: 2

|
|
| NenadS je napisao/la sledeće: | | Kako to mislis ne radi? |
snasla sam se..hvala
nije htelo direkt da otvori meil ..ali copy/paste pa sam uradil
U svakom slucaju hvala pozz
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|