www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

VIP VB: Stari, novi i "nepoznati" u Kući
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 30, 2010 9:50 am    Naslov poruke: VIP VB: Stari, novi i "nepoznati" u Kući Na vrh strane Na dno strane

U subotu, 30. januara na televiziji Pink počinje nova sezona rijaliti programa VIP Veliki Brat. "Sigurni" Era Ojdanić, Bora Drljača, Anabela Đogani...

Počinje četvrta sezona VIP Velikog Brata. Pod sloganom "Bogati protiv siromašnih" za nagradu od 50.000 evra takmičiće nekoliko poznatih i, kako to uvek ide, par (barem našoj publici), "nepoznatih" učesnika.

Prema pisanju beogradske štampe "sigurni" su Era Ojdanić, Bora Drljača i Anabela Đogani, koji su snimljeni dok su odlazili iz karantina, ali i mnogi drugi. U Kuću na Košutnjaku najverovatnije će se useliti legenda narodne muzike Lepa Lukić, majka Jelene Karleuše, makedonski voditelj i pevač Boki 13, Sandra Afrika, ali i bivši verenik Seke Aleksić maneken Mladen Radulović.

Imena kojima se već nedeljama licitira su i Romana Panić, Sanja Brnović, MC Stojan, Sanja Papić, nekadašnja "obična" učesnica rijalitija VB Ena Popov, dok se kao potencijalni učesnici, kao "nekada" u slučaju modne kreatorke Mimi Đurović, pobednice VIP Velikog Brata za koju "niko nije čuo", kao VIP učesnici pominju i bodibilder Ervin Katola i Tamara Simić iz Bijeljine koja je 2007. godine bila druga pratilja na izboru za mis.

Reper Đus navodno "i dalje razmišlja" o useljenju, kao i pevačica Aleksandra Perović, dok bi gošća iznenađenja, poput Jelene Karleuše prošle godine, trebalo da bude Nataša Bekvalac.

Do 21h na kanalu televizije Pink...

(MONDO)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 30, 2010 8:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma zabole me za njih, bolje da daju taj novac nekome kome treba (deci bez roditeljskog staranja ,deci sa posebnim potrebama,deci sa hendikepom sve jedno)a ne nazovi Eliti ili kremu nase Srbije.Ocigledno da se kod nas ide iz krajnosti u krajnost

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 30, 2010 11:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Velikog brata uopše ne pratim i nemam nimalo pozitivno mišljenje o samoj ekipi koja radi na organizaciji, tako ni o ljudima koji se nalaze unutra, trač, svađe, suze, psovke... zaista nemam potrebe trenirati svoje živce tuđim životima, dosta mi je mojih ukućana ovakvih kakvi jesu i mene same. Ko voli, nek izvoli, ali mislim da se iz svega toga nema šta pametnog ni vidjeti ni naučiti. Pokušala sam, ali mi je to gubljenje vremena u pravom smislu riječi i vidim da nisam taj tip osobe.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> VIP VB: Stari, novi i "nepoznati" u Kući Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon