:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jedan pijani južnoafrički vozač autobusa uhapšen je danas pošto je u krvi imao pet puta veću količinu alkohola od dozvoljene, dok je vozio 49 dece u vozilu koje je predviđeno za 16 putnika.
Policija je zaustavila dvadesetšestogodišnjeg vozača tokom rutinske kontrole u južnoafričkoj provinciji Kvala Zulu Natal da bi pronašli decu uzrasta od tri do 13 godina natrpanu jednu preko drugih tokom jutarnje vožnje do škole, prenela je agencija Rojters.
Britanska agencija navodi da Južnoafrička Republika sprovodi akciju uklanjanja ilegalnih taksi vozila iz saobraćaja nekoliko meseci uoči početka Svetskog fudbalskog prvenstva, jer očekuju da će strani posetioci prvenstva koristiti mini buseve za transport širom zemlje.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Pa kako i ne bi bili jedni preko drugih ko džakovi krompira kad ih vozi neko "pod gasom".
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Tom više ni trijeznom ne bi trebalo dati da vozi ni vreće krompira, kamoli djecu!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
To ti je Južnoafrička republika kojoj su dozvolili održavanje SP u fudbalu. Nemojte se čuditi ako posle bude serija loših vesti od ljudi koji su tamo otišli da gledaju utakmice...
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Ničemu se ja više ne čudim, ali sam jako razdražljiva kada pročitam vijesti u kojima je neko povrijedio djete, pa nesuvislo katkad i govorim i mislim i pišem...
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|