:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jagodina -- Istražni sudija Višeg suda u Jagodini odredio je pritvor Zlati Đ. (47) iz Zaječara i Draganu R. (32) iz Jagodine, zbog prodaje trinaestogodišnje devojčice.
U saopštenju Policijska uprava u Jagodini navodi se da su Zlata Đ. i Dragan R. uhapšeni i predati istražnom sudiji "zbog sumnje da su izvršili krivično delo zasnivanja ropskog odnosa".
Dragan R. je trinastogodišnju devojčicu, s kojom je u srodstvu, u aprilu prodao radi udaje za sina Zlate Đ. saopštava policija. Njih dvoje su na taj način, kršeći pravila međunarodnog prava, stavili devojčicu u odnos sličan ropstvu.
(Tanjug)
|
Poslednja prepravka: anchi22 datum Pet Feb 05, 2010 4:58 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Klasicno za neke krajeve ali zboga mi smo evropejci pa cemo tolerisati p...re i l... ali ovakve stvari nikako.Dobri smo samo za smrt
|
|
|
| |
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
|
GROZNOOOOOooooo
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Pa ljudi moji, ima li i jedna vijest danas da se čovjeku ne smuči što je čovjek?! Kakav više komentar možemo i dati na ovako nešto?!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Sve mi se čini da se radi o Romima. Kod njih postoji takav "običaj".
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Smeštaj za oslobođenu devojčicu
Jagodina -- Trinestogodišnja devojčica iz Jagodine, koja je bila prodata radi udaje, smeštena je u hraniteljsku porodicu, a dve osobe su uhapšene.
Zbog prodaje maloletne devojčice juče su uhapšeni Zlata Đ. (47) iz Zaječara i Dragan R. (32) iz Jagodine, i njima je, na predlog istražnog sudije Višeg suda, određen pritvor do 30 dana, rekla je direktorka Centra za socijalni rad, Biserka Jakovljević. Policija sumnja da su oni izvršili "krivično delo zasnivanja ropskog odnosa i prevoz lica u ropskom odnosu".
Osumnjičeni su, "u aprilu prošle godine, devojčicu koja je u srodstvu sa Draganom R, prodali radi udaje za sina Zlate Đ. i na taj način, kršeći pravila međunarodnog prava, stavili devojčicu u odnos sličan ropstvu", piše u saopštenju Policijske uprave u Jagodini.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
Za koliko su je prodali? Cifra budite dobri?
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|