:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Beograd -- Beogradska policija je uhapsila maloletnog J.M. i Milutina Markulića zbog sumnje da su iz objekata JP "PTT Srbija", u pet krađa, ukrali oko 2,5 miliona dinara.
Osumnjičeni maloletnik je izvršio pet krađa, tri samostalno, a dve u saizvršilaštvu sa Markulićem, od novembra prošle do februara ove godine, navodi se u saopštenju. Maloletnik i Markulić, obojica iz Obrenovca, su noću koristeći masku "fantomku" i zidarske rukavice, dolazili do objekata "PTT Srbije" u Skeli i Grabovcu na teritoriji Obrenovca.
Upotrebom podesnih alata obijali su ulazna vrata i prozore, a po ulasku u objekat brusilicom su sekli metalne kase iz kojih su uzimali novac, navodi se u saopštenju.
Nakon saslušanja maloletnik je uz krivičnu prijavu priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Beogradu koji mu je odredio pritvor od 30 dana, dok je protiv Markulića podneta krivična prijava u redovnom postupku.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Šta li će taj da radi kada postane punoljetan, to ni Bog dragi ne zna, ali se zna za sad da mu je određen pritvor od 30 dana. Je li svaki pritvor i inače 30 dana, zakonski mi nije jasno.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|