www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kad porastem, biću Džesika Alba!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 05, 2010 3:29 pm    Naslov poruke: Kad porastem, biću Džesika Alba! Na vrh strane Na dno strane

Kineskinja će se podvrgnuti desetinama plastičnih operacija da bi ličila na zvezdu "Grada greha", kako bi mogla da osvoji svog bivšeg dečka.

Devojka koja se agenciji Rojters predstavila samo kao Šijaoking (21) bila je potpuno skrhana kada je raskinula sa dečkom nakon 18 meseci veze. Razlog za njihov razlaz bila je njegova opsesija holivudskom lepoticom Džesikom Albom.

"Nisam više mogla da podnesem njegovu ljubav prema Džesiki, njene slike svuda po stanu... Govorio mi je da 'malo podsećam' na nju, ali mi je kupovao i perike kako bih što više ličila na nju", rekla je Šijaoking.

Ona je nakon nekoliko meseci prebolela raskid, i shvatila da i dalje voli svog dečka.

"Prijatelji su me tešili, i u šali predložili da se 'pretvorim' u Džesiku Albu", otkrila je one.

Ona će se operacijama podvrgnuti u specijalizovanoj bolnici u Šangaju, gde je već razgovarala sa lekarima.

"Biće joj potrebno mnogo operacija, najviše oko očiju i nosa", rekao je direktor bolnice Đijang Šan.

Šijaoking će, zbog velikog publiciteta, operacije dobiti potpuno besplatno, kako bi bolnica izreklamirala svoje usluge.

U Kini se godišnje potroše milijarde juana na plastične operacije, a mnoge od njih traže mlade žene i muškarci, kako bi promenom svog fizičkog izgleda poboljšali sebi šanse za posao i brak u veoma takmičarski nastrojenom društvu.

(MONDO)

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 36

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 05, 2010 3:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ubi se Laughing Laughing Laughing

Ovo je degeneridibilizam Exclamation Laughing Laughing

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 05, 2010 4:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo je totalno bolesno, ljudi moji.

rL-Valter
panonski mornar
panonski mornar

Datum registracije: 24 Feb 2008
Mesto: Senta sity

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 05, 2010 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa to je njen izbor i devojka zna sta zeli i ima hrabrosti da to uradi (to treba ceniti) Laughing Laughing Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 06, 2010 7:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zapakujte i meni jednu Jessicu Albu za poneti.. Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Kad porastem, biću Džesika Alba! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon