:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Posle uspeha sajtova za društveno umrežavanje, kao što su Facebook i Twitter, u sve veće interesovanje pobuđuju aplikacije za Facebook namenjene kućnim ljubimcima.
Tako na primer Dogbook, na kome psi mogu da imaju svoj profil, broji već dva miliona članova od kojih 800.000 veoma aktivnih, Catbook (za mačke) 175.000 i Horsebook(za konje) 31.000.
Pored njih postoje još i sajtovi za ljubitelje hrčaka i ribica, ali su oni daleko manje posećeni.
"Ove aplikacije privlače veliko interesovanje jer ljudi svoje kućne ljubimce doživljavaju kao članove porodice", kaže njihov kreator Džefri Roš.
Nedavno je u Americi lansirana "pseća" aplikacija za iPhone koja je za samo dve nedelje preuzeta 80.000 puta.
(Tanjug, foto: Guliver/Getty Images)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Meni je ovo zaista smiješno za pročitati, iskreno. Volim životnje, zaista, ali toliko pretjerivanje ne mogu nikako. Hoće li još ta jadna stvorenja učiti da kuckaju po tastaturi? Ma, 'ajte, molim vas, postaćemo zaista nešto što imena nema.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|