Vladavini "Avatara" je došao kraj! Posle sedam nedelja film koji se nalazi na prvom mestu sevarnoameričke top liste je "Dear John".
Romantična drama o vojniku koji se zaljubljuje u studentkinju je ovog vikenda bio interesantniji gledaocima od "Avatar" programa, Pandore i Džejmsa Kamerona zajedno.
Interesantno je da je filmu "Dear John" režisera Laza Halstrona snimljenom prema romanu Nikolasa Sparksa ovo prvi vikend prikazivanja, i za dva dana je uspeo da zaradi 32 miliona dolara, dok je "Avatar" zaradio "tričavih" 23 miliona.
Pogledajte trejler filma koji je "pokorio" Na'vije.
(MONDO)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Ništa čudno, i od boljeg uvijek ima bolji. Lično, nisam ni Avatar pogledala, sem komentara, ali ima vremena, nek se slegnu prvi utisci.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Double Hearts Love Sucks
Godine: 36
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
Osecam... vec je najbolji film svih devocjica, devojaka i zena koje se nisu udale i gejeva naravno... umesto plavuse predstavljaju plavusana
Cak i trailer izgleda lose,mogu mislit kakav je film mirisem mirisem komercijalno americko smece ačihhhaaa,eskjuz mi alegrican sam
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma