:: |
| Autor |
Poruka |
BaltazarBG Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 29
Datum registracije: 02 Nov 2009 Poruke: 26

|
|
trazim pesmu od zoran kalezic moj zivot je tuzna prica jel mozete da mi postavite tu pesmu hvala
|
_________________ lep i zgodan |
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 25
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11068 Mesto: tamo negde

|
|
Ostavi e-mail adresu na koju ti pesma može biti poslata, tako nalažu pravila ovog podforuma unapred hvala
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |

|

|
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Godine: 23
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 31747

|
|
| BaltazarBG je napisao/la sledeće: | | trazim pesmu od zoran kalezic moj zivot je tuzna prica jel mozete da mi postavite tu pesmu hvala |
^ Poslala sam ti pesmu
|
_________________ Judge me and I'll prove you are wrong.
Tell me what to do and I'll tell you off.. Say I am not worth and watch where I end up. Call me b**ch and I will show you one. F*** me over and I will do it to you twice as bad.. CALL ME CRAZY, you really have no idea. |
|
| |
|
 |

|

|
|
trazim stari album od sako polumenta najbolje do sad full album 2005 ako moze da mi postavite bio bi mnogo zahvalan za to.
hvala
|
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11068 Mesto: tamo negde

|
|
Spojila sam ti temu, nema potrebe da otvaraš novu, sve pesme koje ti trebaju možeš upisati ovde
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |

|

|
|
dobro uredu sad znam .
jel mozete da mi postavite taj album od sako polumenta najbolje do sad full album 2005
hvala
|
|
| |
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4030 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Poslat i album, kao sto je i trazeno.
Pozdrav, BaltazarBG!
|
|
 |

|

|
|
|
trazim pesmu od blek panters ja baraba ti vila ako moze neko da mi postavi tu pesmu bio mi zahvalan za to.
|
|
| |
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Godine: 24
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 53889 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Pesma postoji i na nasem sajtu, samo treba koristiti pretragu Ja baraba, a ti vila
|
|
 |

|

|
|
hvala jos jednom za pesme i albume , trazim jednu pesmu od nebojsa vojvodic i milena ceranic pevaju zajedno jednu pesmu kad je bilo zvezde granda pesma se zove sto se mala uobrazi?
hvala unpred
|
|
| |
|
 |
Ivankamaza ~ Druga strana vetra ~

|
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 49322 Mesto: ~ Negde daleko u carstvu ljubavi ~

|
|
Poslala sam ti pesmu
|
_________________ ~ "Don't forget. I'm just a girl standing in front of a boy...asking him to love her ~ |
|
| |
|
 |
|