:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Sanjaš seks sa nepoznatom osobom, glumcem, kolegom, drugaricom? Ne brini, nisi jedini.
Seksualni snovi su normalna pojava bez obzira na pol, bračni status i godine starosti.
Seks sa nepoznatom osobom može značiti da potajno želiš da se nađeš u tuđoj postelji. San u kojem imaš odnos sa osobom istog pola najčešće govori o tome da u stvarnom životu nemaš dovoljno nežnosti, kažu psiholozi.
Snovi u kojima te ljubi čuveni glumac ili pevačica, govore o tome da čezneš za nekim na javi ali nemaš hrabrosti da mu priđeš.
Grupni seks sanjaju osobe koje žele da budu u centru pažnje, a isto važi i za one koji sanjaju seks na javnom mestu.
Takođe, to može da znači da si se malo zasitio stvarnog partnera i da bi se rado upustio u novu avanturu.
Dakle, ne stidite se onoga što sanjaš već razmisli dobro - šta te tišti i šta ti u stvarnom životu nedostaje.
(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)
|
|
|
| |
|
 |
Batino20 ~Flavoring of Sound~

|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400

|
|
Sanjam djevojke "obucene" $$$,dal to znaci da ce ona da bude bankar
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Sex u snovima?! Može, što da ne, tek da znam da sam još živa. Volim sex i rado ga se sjećam, a i sanjam.
A ta djevojka nije bankar, već poreznik (oni mi se nešto vrzmaju ovih dana, sory).
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
eeee sad mi je lakse...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
Batino20 ~Flavoring of Sound~

|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400

|
|
Imam olaksicu,tako da
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|