Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
Australijanac je oborio sopstveni rekord i progutao čak 18 mačeva.
Čejn Haltgren, koji nastupa kao ulični zabavljač pod imenom "Svemirski kauboj", u usta je uspeo da stavi 18 oštrica dugih po 70 centimetara.
"Presrećan sam, ovo je moje najveće dostignuće", rekao je on za australijsku štampu.
Haltgren (31) se ovom neobičnom veštinom bavi od svoje 16. godine, kada je pokušao da "proguta" baštensko crevo.
"Vežbao sam sa crevom, a onda prešao na mačeve. Crevo i dalje koristim za vežbu, kako bih rastegao grlo. Lekar mi brani da se bavim ovim, ali se ne obazirem", rekao je on.
Haltgren je pre dve godine ušao u Ginisovu knjigu rekorda pošto je uspeo da stavi u usta 17 mačeva, a sada je svom rekordnom broju dodao još jedan.
Lekar mi brani da se bavim ovim, ali se ne obazirem", rekao je on.
Dobro ljekar,a sta kaze zdrav razum (Sta kazes?!Nemas razum ,a dobro onda o zdravom necemo ni da pricamo )
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Hvala lijepo na videu, ali ja to ipak ne bih gledala. A šta reći i kada pročitam? Ne vidim samo svrhu svega toga. Što ono naši stari znaju reći, možeš koliko hoćeš, ali ne i dokle hoćeš.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
ja da sam zensko ovo bi bilo porazavajuce za mene
Double Hearts Love Sucks
Godine: 36
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma